Βad hair day: 3 χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

21 Οκτωβρίου 2016

Όλες ξυπνήσαμε κάποια μέρα και η μια τούφα ήταν εδώ και η άλλη στην... Αμερική. Άλλες φορές ήταν τόσες οι υποχρεώσεις σου που δεν πρόλαβες να λουστείς και τα μαλλιά σου στις ρίζες ήταν λαδωμένα. Για να βγεις λοιπόν εύκολα από την δύσκολη θέση, βρήκαμε τρία χτενίσματα που σε κάθε περίπτωση θα σε δείξουν κομψή και καλοχτενισμένη. 

1. Λαδωμένες ρίζες 

Γύρισες από τη γυμναστική σου τα μαλλιά σου είναι χάλια αλλά δεν έχεις χρόνο να λουστείς; Αντί να φορτώσεις το μαλλί σου με ξηρό σαμπουάν ή ταλκ, μπορείς να κάνεις το εξής χτένισμα: Πιάσε τα μισά μπροστινά μαλλιά πίσω με ένα λαστιχάκι αφού τα χτενίσεις προς τα πίσω καλά. Στριφογύρισέ το στη βάση του και στερέωσε με τσιμπιδάκια. Για να αποσπάσεις το βλέμμα από την κορυφή του κεφαλιού, δώσε όγκο με το κατάλληλο προϊόν στα μαλλιά που είναι κάτω. 

Αποτέλεσμα εικόνας για half up loose bun

Αποτέλεσμα εικόνας για half up loose bun

2. Όταν τα μαλλιά σου είναι σαν κολλημένα στις ρίζες 

Σίγουρα θα έχεις ξυπνήσει μια μέρα και ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά σου είναι ζωντανά, τα μαλλιά στις ρίζες σου είναι κολλημένα. Ο καλύτερος τρόπος να το εκμεταλλευτείς είναι ο εξής: Χτένισε καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω αφού πρώτα έχεις κάνει μια χωρίστρα στη μέση. Χτένισέ τα προς τα πίσω και πιάσε τα με ένα λαστιχάκι χαμηλά στο κεφάλι σου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sleek ponytail

Αποτέλεσμα εικόνας για sleek low ponytail teen

3. Tα τουφάκια που πετάγονται μετά τον ύπνο 

Κοιμήθηκες στο λάθος πλευρό; Τα μισά μαλλιά σου είναι... τσαλακωμένα και τα υπόλοιπα ίσια; Κανένα πρόβλημα. Άρχισε να πλέκεις από τις δύο μπροστινές πλευρές του κεφαλιού σου δύο κοτσιδάκια. Όταν φτάνεις προς το τέλος στερέωσε με τσιμπιδάκια. 

Apply a small amount of texturizing spray, like Paul Mitchell Neon Sugar Spray, to the ends of your hair and tousle it up a bit.

Αποτέλεσμα εικόνας για two small braids

Αποτέλεσμα εικόνας για two small braids


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ