Βαρουφάκης: κλείνεις ερμητικά τη μύτη σου και ψηφίζεις Χίλαρι

23 Οκτωβρίου 2016

Για ανθρώπους με χαμηλό IQ έκανε λόγο αναφορικά με την ομάδα που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις για το Brexit ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Question Time του BBC.

«Δε θέλω να καθοριστεί πίσω από κλειστές πόρτες, από το αρμόδιο τμήμα, του οποίου οι μέθοδοι θυμίζουν την Πυθία και που απαρτίζεται από ανθρώπους με χαμηλό IQ», ανέφερε ο πρώην ΥΠΟΙΚ, ενώ όταν του ζητήθηκε να κατονομάσει τα στελέχη με τη χαμηλή νοημοσύνη, απάντησε «ξέρετε ποιοι είναι».

Ο κ. Βαρουφάκης υπογράμμισε ότι το βρετανικό Κοινοβούλιο πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις ενώ σημείωσε ότι πρωταρχικό αίτημα του Brexit ήταν η επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας και της δύναμης της Βουλής.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ψήφιζε στις εκλογές της Αμερικής είπε: «Αν είσαι αριστερός σε μια πολιτεία που το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, τότε ψηφίζεις τους Πράσινους, αν είσαι δεξιός ψηφίζεις τους Φιλελεύθερους. Αν όμως είσαι σε πολιτεία που το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο τότε κλείνεις ερμητικά... τη μύτη σου και ψηφίζεις Χίλαρι Κλίντον».


Πηγή: enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ