Σεξ: Τα βρώμικα κόλπα του Σαββατοκύριακου, τολμάς να τα δοκιμάσεις;

31 Οκτωβρίου 2016

Θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα στο σεξ; Ιδού μερικά κόλπα για άτακτα κορίτσια που μπορεί να ερεθίσουν έναν άνδρα πολύ.

Το κόλπο με το ντους.

Συνηθίζουν πολλά ζευγάρια να κάνουν έρωτα στο μπάνιο. Αν θέλετε όμως να κάνετε διαφορετική τη σεξουαλική επαφή δοκιμάστε τα εξής.

Μασάζ πέους. Απλώστε αφρόλουτρο στα χέρια σας και χρησιμοποιήστε το ως λιπαντικό. Με αργές και απαλές κινήσεις αρχίστε να ερεθίζετε τα γεννητικά του όργανα. Ο συνδυασμός της χαλάρωσης του ζεστού νερού με τη χειρωνακτική διέγερση μπορεί να τον απογειώσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για massage a man

Μια ακόμα τεχνική που αξίζει να δοκιμάσετε είναι ο αυνανισμός με το τηλέφωνο του μπάνιου. Κρατήστε τον σε απόσταση και αφήστε το νερό να τρέξει στο κορμί σας την ώρα που εκείνος σας παρακολουθεί. Δοκιμάστε να αυνανιστείτε διεγείροντας τα γεννητικά σας όργανα με τη δύναμη του νερού που εκτοξεύεται πάνω στο κορμί σας. Δείξτε του τι κάνετε όταν τον σκέφτεστε και είστε μόνη. Φοβερή αποκάλυψη για έναν άνδρα...

Αποτέλεσμα εικόνας για woman mastubrate

Το ιδιαίτερο στοματικό σεξ- Διεγείρετε περιοχές που δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα όπως για παράδειγμα τους όρχεις του. Συνεχίστε στο σημείο κάτω από τους όρχεις και πριν τον πρωκτό. Είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή με αρκετές νευρικές απολήξεις. Κάποιες γυναίκες δοκιμάζουν να βάλουν στα χείλια τους lipbalm με γεύση μέντα. Υποστηρίζουν πως αυτή η πρακτική δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση στην πεολειχία.  

Αποτέλεσμα εικόνας για σεξ ντους

Παίξτε με τα ρούχα.

Ντυθείτε με τα ρούχα που ξέρετε ότι τον ανάβουν. Βγείτε μαζί έξω και φροντίστε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να πετάτε πολά σεξουαλικά υπονοούμενα. Όταν φτάσετε μαζί σπίτι προκαλέστε τον να σας γδύσει αργά και ηδονικά αφαιρώντας ένα προς ένα τα ρούχα σας. Πολλές γυναίκες προτιμούν να κάνουν ένα ιδιωτικό στριπρίζ στον άνδρα τους δείχνοντάς τους μια πιο απελευθερωμένη και ερεθιστική εικόνα του εαυτού τους. Άλλες πάλι συνηθίζουν κατά τη διάρκεια της εξόδου να αφαιρούν ένα εσώρουχό τους διακριτικά και να το δείχνουν στον σύντροφό τους, χωρίς να τις καταλάβει κανείς. Αυτή η δημόσια ερωτική πρόκληση μπορεί να τον ερεθίσει για τα καλά.

Αποτέλεσμα εικόνας για streap tease

Προκαλέστε τον με ένα φιλί

Το πιο απλό. Την ώρα που τον φιλάτε τραβήξτε τη γλώσσα του μέσα στο στόμα σας και αρχίστε να παίζετε με αυτήν, όπως ακριβώς θα κάνατε και με μια πεολειχία. Η ξαφνική αντικατάσταση ενός ρομαντικού φιλιού με μια πρόστυχη κίνηση φέρνει την ανατροπή και αυξάνει τη διάθεση για σεξ.  

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ