Δεν πρόλαβες να λουστείς; 6 τρόποι για να δείξουν τα μαλλιά σου πιο τέλεια από ποτέ

1 Νοεμβρίου 2016

Σχολείο- σπίτι, σπίτι- φροντιστήριο και μετά πάλι στο σπίτι. Και την επόμενη μέρα φτου κι από την αρχή. Είναι δυνατόν λοιπόν να έχεις πάντα τέλεια μαλλιά με τόσο έντονο πρόγραμμα; Κι αν δεν προλάβεις τελικά να λουστείς; Γιατί να βιαστείς να το κάνεις όμως όταν μπορείς να κρύψεις τις λαδωμένες ρίζες σου με ένα καπέλο ή ένα σκουφί; Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν δεν πλένεις τόσο συχνά τα μαλλιά σου, τους κάνεις καλό. Γιατί πολύ απλά διατηρείς τα φυσικά ελαιά τους με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο λαμπερά και ζωντανά. 

Για τις ημέρες λοιπόν που δε σου μένει χρόνος να περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές. 

1. Μην τα ακουμπάς! 

Εφόσον δεν κάνει καλό να ακουμπάς τα χέρια σου το πρόσωπό σου γιατί τους μεταφέρεις μικρόβια, είναι δυνατόν να ακουμπάς... ανενόχλητη τα μαλλιά σου χωρίς να συμβαίνει τίποτα; Τα χέρια σου είναι λιπαρά και βρώμικα και αν ακουμπήσεις με αυτά τα μαλλιά σου, μάντεψε! Θα γίνουν κι αυτά λιπαρά και βρώμικα. Επιπλέον, απόφυγε το συχνό χτένισμα με τη βούρτσα, μιας και θα μπορούσε να μεταφέρει τη λιπαρότητα από τις ρίζες σε όλο το μήκος των μαλλιών σου.  

2. Πλέξτα σε μια όμορφη κοτσίδα 

Αποτέλεσμα εικόνας για simple braid Αποτέλεσμα εικόνας για simple braid

Έχουν περάσει δύο με τρεις μέρες από την ημέρα που λούστηκες, χρόνος ιδανικός για να κάνεις μια όμορφη κοτσίδα. Σε αυτή τη φάση, τα μαλλιά σου θα αρχίσουν να δείχνουν λίγο φλατ, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα πιάσεις σε μια όμορφη κοτσίδα. Να είσαι σίγουρη ότι κανένας δεν πρόκειται να καταλάβει ότι είσαι άλουστη. 

3. Ή δοκίμασε μια αλογοουρά 

Αποτέλεσμα εικόνας για High Pony Αποτέλεσμα εικόνας για High Pony

Αν βιάζεσαι η κλασική και σύντομη κοτσίδα θα σε βγάλει από την άβολη θέση. Άσε που θα βγάλεις και όλα τα μαλλιά από το προσωπό σου οπότε δε θα τα πιάνεις με τα χέρια σου για να τα κάνεις χειρότερα. 

4. Φόρεσε ένα καπέλο 

 Αποτέλεσμα εικόνας για hat fall street style

Το αξεσουάρ το φθινοπώρου που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις είναι το καπέλο. Όχι μόνο κρατάει ζεστό το κεφάλι σου αλλά θα αποσπάσει τα... αδιάκριτα βλέμματα από τα μαλλιά σου. 

5. Δοκίμασε ένα ξηρό σαμπουάν 

Όχι ότι είναι της μόδας, αλλά είναι και εξαιρετικά βολικά. Η συνθεσή ενός ξηρού σαμπουάν θα τραβήξει τα περιττά έλαια και θα δώσει άλλη λάμψη στα μαλλιά σου. 

6. Ή διαφορετικά, χρησιμοποίησε λίγο ταλκ 

Το ταλκ είναι είναι ένα κοινό μυστικό για τα λαδωμένα μαλλιά. Φρόντισε μόνο να μην βάλεις πολύ ποσότητα στα μαλλιά σου και να το απλώσεις μετά με τα χέρια σου, έτσι ώστε να μη φαίνεται αφύσικο το αποτέλεσμα. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...