Μητρικός Θηλασμός: Αναλυτικός οδηγός για νέες μητέρες
Ο μητρικός θηλασμός εκτός από τη μοναδική ικανοποίηση που προσφέρει στη μητέρα γιατί τρέφει το μωρό της από το δικό της σώμα, έχει και πολλά άλλα οφέλη τόσο για εκείνη όσο και για το βρέφος..
Γέννα στο νερό: Τι πρέπει να προσέξεις...
Εάν είσαι έγκυος και σχεδιάζεις να κάνεις γέννα στο νερό, διάβασε ποια ειναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά της για σένα και το έμβρυο.
Το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό: η πρώτη μέρα της νέας σου ζωής ξεκινά!
Ο γυναικολόγος σου θα σε κατευθύνει για τα πάντα. Για τη διατροφή σου, για τις τακτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνεις, για το κάθε πότε θα κάνεις υπερηχογράφημα, πότε θα μάθεις το φύλο του παιδιού... Και χίλια δυο πράγματα που πρέπει να προσέχεις για να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να φέρεις ...
Τι παθαίνει το στήθος σου στην εγκυμοσύνη;
Διάβασε ποια είναι τα εμφανή και μη εμφανή αποτελέσματα της εγκυμοσύνης στο γυναικείο στήθος
 Πώς η εγκυμοσύνη επηρεάζει τον εγκέφαλο
Διάβασε τις αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στον τρόπο λειτουργίας του γυναικείου εγκεφάλου.
Τελικά,ισχύει ότι μπορείς να καταλάβεις το φύλο του μωρού, από τα συμπτώματα που έχεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου; Διάβασε εδώ εάν η μυτερή κοιλιά σημαίνει ότι έχεις αγόρι ή εάν η στρογγυλή θα φέρει κορίτσι.
Η χρήση λιπαντικού ενδείκνυται αναφορικά με τη σεξουαλική σου ζωή. Διάβασε, όμως, τι πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που προσπαθείς να μείνεις έγκυος.
Έρευνα: Η χρήση κινητού δεν βλάπτει το έμβρυο
Η χρήση κινητού τηλεφώνου στη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απίθανο να προκαλέσει νευροαναπτυξιακά προβλήματα στο μωρό, σύμφωνα με μια νέα νορβηγική επιστημονική έρευνα με επικεφαλής μια ελληνίδα ερευνήτρια της διασποράς.
Εγκυμοσύνη και καλοκαίρι: Απλοί κανόνες για τις μέλλουσες μαμάδες
Η σωστή ενυδάτωση της γυναίκας που ετοιμάζεται να γίνει μητέρα, αποτελεί ασπίδα προστασίας της απέναντι σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις, που μπορεί να προκληθούν από την αφυδάτωση, με σοβαρότερη αυτή της διακοπής της κύησης....
Μια γυναίκα που έκανε θεραπεία για καρκίνο, μπορεί να μείνει έγκυος;
Οι γυναίκες που είχαν κάποτε διαγνωσθεί με καρκίνο αλλά επιβίωσαν ύστερα από τη σχετική θεραπεία, έχουν 38% μικρότερη πιθανότητα να μείνουν έγκυες, σύμφωνα με νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι η αντικαρκινική θεραπεία (χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία) ...
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ