Αγγελική Νικολούλη: Σάρωσε σε τηλεθέαση στην πρεμιέρα του το «Φως στο Τούνελ»

6 Νοεμβρίου 2016

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ» στον Alpha. Η δημοσιογράφος πιστή στο ραντεβού της, καλησπέρισε του τηλεθεατές και δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει να εξιχνιαστούν σοβαρές υποθέσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του AlphaΔημήτρη Κοντομηνά. Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Να ‘μαστε πάλι εδώ στο “Τούνελ” σαν να μην πέρασε μια μέρα, από τον Ιούνιο που σβήσαμε τα φώτα για καλοκαίρι. Όλοι εμείς εδώ στον Alpha είμαστε ενωμένοι σε αυτό το δημιουργικό κανάλι με το δυνατό πρόγραμμα που ξεχωρίζει. Εμείς συνεχίζουμε αυτή τη μακρόχρονη πορεία στην έρευνα και στην αναζήτηση γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν σκοτεινά τούνελ στην κοινωνία μας. Όχι στο σκοτάδι, ναι στο φως. Κι όταν λέω μακρόχρονη πορεία, μετράω ήδη 21 χρόνια στο “Τούνελ”, δεν είναι και λίγα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις ευχές σας, την εμπιστοσύνη και την αγάπη, για τα λουλούδια. Στον πρόεδρό μας, τον κ. Κοντομηνά, στους διευθυντές προγράμματος και τηλεόρασης, σε όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες και στον παραγωγό μας».

Πώς όμως υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή της δημοσιογράφου; Τα νούμερα τηλεθέασης «μίλησαν»! Η πρεμιέρα της εκπομπής σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς στο δυναμικό κοινό σημείωσε νούμερα πάνω του 30%, αφήνοντας πίσω το «Μπρούσκο», το οποίο σημείωσε 25%. Στο γενικό σύνολο άγγιξε το 32,6%, ενώ δεν έπεσε κάτω από το 30% καθ’ όλη τη διάρκεια.

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ