Κερδίστε το σίδερο ισιώματος Steampod της L’Oréal Professionnel αξίας 200 ευρώ

7 Νοεμβρίου 2016

Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να σας κάνουμε το καλύτερο δώρο για την περιποίηση των μαλλιών σας. Η L'Oréal Professionnel και η Rowenta, συνδυάζουν για άλλη μία φορά την τεχνογνωσία τους για να φέρουν την επανάσταση στο χτένισμα: τη νέα γενιά Steampod. 

ΕΛΗΞΕ

Το σίδερο ισιώματος που όλες αγαπήσαμε γίνεται ακόμα καλύτερο, χαρίζοντας εκπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά κάθε γυναίκας. Το Steampod είναι το 1ο σίδερο ισιώματος που μεταφέρει συνεχή και υψηλή ροή ατμού και σε συνδυασμό με τα προϊόντα Steampod εγγυάται λεία και λαμπερά μαλλιά. Για να το διεκδικήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο info@boro.gr στέλνοντας τα στοιχεία σας (κινητό τηλέφωνο, όνομα και διεύθυνση). Στο θέμα του email να συμπεριλάβετε και το όνομα του προϊόντος "Steampod". Μια θα είναι η τυχερή αναγνώστρια θα αποκτήσει τα μαλλιά των ονείρων της. 


Πώς έγινε το καλό.... καλύτερο; 

Το νέο steampod έρχεται σε μία υπέροχη νέα συσκευασία, σε λευκό χρώμα και γίνεται πιο μοντέρνο και πιο fashionable από ποτέ. Και δεν σταματάει εδώ. Τα βελτιωμένα τεχνικά του χαρακτηριστικά το κάνουν πιο εύχρηστο, πιο λειτουργικό και πιο αποτελεσματικό.  Πλέον έχουμε περισσότερες επιλογές στη ρύθμιση της θερμοκρασίας, ενώ η λαβή και οι πλάκες είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο εργονομικό. Καινούργιο, ελκυστικό packaging με καινούργια πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Τέλος, δεν χρειάζεται να περιμένουμε ούτε λεπτό για να το χρησιμοποιήσουμε, μιας και διαθέτει άμεση ροή ατμού. 

Προϊόντα Steampod-Τεχνολογία Προκερατίνης: H καλύτερη περιποίηση της L’Oréal Professionnel

Τα προϊόντα Steampod αποτελούν την 1η σειρά περιποίησης με Προκερατίνη και έχουν ειδική σύνθεση, που ενεργοποιείται με τον ατμό. Τρία προϊόντα: μια κρέμα, ένα γαλάκτωμα και ένα serum προστατεύουν τα μαλλιά σας από τη θερμότητα.

Η κρέμα και το γαλάκτωμα λείανσης και αναδόμησης εμπεριέχουν Προκερατίνη, Ceramides και ιοντικούς παράγοντες που βοηθούν στην αναδόμηση της τρίχας και την ενδυνάμωση του εσωτερικού της, ώστε να προσφέρουν την ιδανική προστασία ενάντια στην ευαισθητοποίηση που προκαλεί το ίσιωμα. Διαθέτουν επίσης ελκυστικό άρωμα. Διαθέσιμες για λεπτά και κανονικά μαλλιά.

Το τρίτο προϊόν της σειράς, είναι το προστατευτικό serum που ενεργοποιείται με τον ατμό και περιέχει θρεπτικά εκχυλίσματα ελαίων avocado και βερίκοκου, ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους τύπους των μαλλιών και τις ευαισθητοποιημένες άκρες.   

Steampod: Η τέχνη στην υπηρεσία του κομμωτηρίου

Κάθε γυναίκα πλέον μπορεί να ανακαλύψει τις διαφορετικές επιλογές ισιώματος: είτε απόλυτα ίσια ή κυματιστά. Τα μαλλιά γίνονται λεία και μεταξένια με εκτυφλωτική λάμψη και κίνηση.

Επισκεφθείτε επιλεγμένα κομμωτήρια, που συνεργάζονται με τη L'Oréal Professionnel, για να γνωρίσετε την επανάσταση στο χτένισμα μαλλιών. Δε θα θέλετε να ξαναχτενιστείτε χωρίς το Steampod!

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ “boro.gr”

 

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας

2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.

3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.

4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:

4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.

4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.

4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.

5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.

6. Όροι συμμετοχής:

6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.

6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.

 

 

 


 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ