Φλαμπουράρης: δεν χρειάζεται νέο μνημόνιο (βίντεο)

13 Νοεμβρίου 2016

Πεπεισμένος ότι δεν χρειάζεται νέο μνημόνιο εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως του ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε συγκεκριμένα: «Όχι από ό,τι φαίνεται, και το ΔΝΤ και οι θεσμοί δεν μιλούν για τέταρτο μνημόνιο». «Αυτό που λέμε εμείς και ο κ. Ράις είναι ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα… αυτό που χρειαζόμαστε είναι να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις».

Ερωτηθείς αν θα καταφέρει η κυβέρνηση να υλοποιήσει το κοινωνικό πρόγραμμα του 2014, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε πως: «Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος του '14, μόλις μπορέσουμε, μόλις έχουμε πλεόνασμα θα προχωρήσουμε στα μέτρα που είχαμε πει τότε».

Σχετικά με τον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως στον κ. Φίλη προτάθηκε άλλο υπουργείο, το οποίο δεν δέχτηκε ενώ παρατήρησε: «Δεν κατάλαβα τη στάση του Αρχιεπισκόπου, όχι του κ. Φίλη. Δεν υπήρξε ζήτημα στη συνάντηση για τα θρησκευτικά». Σε ερώτηση αν υπήρξε παρέμβαση του Πάνου Καμμένου είπε: «Όχι, δεν ζήτησε ο Πάνος Καμμένος την απομάκρυνση Φίλη».

Για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε: «Όλοι ήταν μουδιασμένοι με την εκλογή Τραμπ». «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε σχέσεις καλές και με την Αμερική».

Πηγή: enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ