Οι "Ράδιο Αρβύλα" επιστρέφουν στις οθόνες μας

15 Νοεμβρίου 2016

Mπορεί να μοιάζει με... ανέκδοτο. Είναι ,όμως, γεγονός! Ναι, οι "Ράδιο Αρβύλα" επιστρέφουν! Απίστευτο; Κι όμως πραγματικό! Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα μας κάνουν επιτέλους την... τιμή και λίαν συντόμως θα είναι και πάλι στη παρέα μας.

Ναι, γιατί για τον Αντώνη και τα άλλα φοβερά παιδιά από την Θεσσαλονίκη, ακόμα και... Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος να γίνει, εκείνοι δεν αλλάζουν το πρόγραμμά τους. Φέτος λίγο έλειψε να ζήσουμε την Δευτέρα τηλεοπτική Παρουσία... Εκείνοι ,όμως, στον κόσμο τους...

Το αρχικό πλάνο της πρεμιέρας τους ήταν για το Σεπτέμβριο, έπειτα το μετέφεραν για αρχές Οκτωβρίου. Στη συνέχεια το πήγαν για τέλη Οκτωβρίου, έπειτα για αρχές Νοεμβρίου... Φτάσαμε παραλίγο Χριστούγεννα  για να ξεκινήσει  η σεζόν για την τηλεοπτική παρέα της Θεσσαλονίκης.

Εντέλει, το "Ράδιο Αρβύλα" θα τραβήξει αυλαία στις 21 Νοεμβρίου, για να μας κρατήσει συντροφιά "βαριά-βαριά" μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Εννοείται πως η... χαλαρή Σαλονικιότικη παρέα, αν και βγαίνει τελευταία στις οθόνες -προφανώς για να κάνει επίσημη τηλεοπτική είσοδο- συνήθως αποχωρεί πρώτη.

Κατά τα άλλα; Εννοείται πως το "Ράδιο Αρβύλα" μας έλειψε! Τόσο; Τόσο που ένα στερητικό σύνδρομο το έχουμε παρουσιάσει. Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πιο δυνατή, σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία τα έχει καταφέρει να κρατηθεί μακριά από εμμονές, υπερβολές,κακοήθειες και κιτρινισμούς!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Λιτή και απέριττη. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι "Ράδιο Αρβύλα" στις οθόνες μας. 
«…Αν υπάρχει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για το οποίο δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τότε αυτό είναι σίγουρα το Ράδιο Αρβύλα.Η σατιρική εκπομπή με την υπογραφή  του Αντώνη Κανάκη, επιστρέφει στις τηλεοράσεις μας την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, 11:15 τοβράδυ στον ΑΝΤ1.Η πρεμιέρα που όλοι περιμέναμε»...

Πηγή: ethnos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....