Σνίτσελ κοτόπουλου με κασέρι Βόλου και σαλάμι αέρος

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<p><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>30 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>10 λεπτά</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-4 στήθη κοτόπουλου<br />-8 φετάκια σαλάμι αέρος Λευκάδος<br />-4 φέτες κασέρι Βόλου<br />-2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη<br />-1 φλιτζάνι αλεύρι<br />-2 αβγά<br />-σπορέλαιο για το τηγάνισμα<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Aνοίγουμε στα δύο τα στήθη του κοτόπουλου, αλατοπιπερώνουμε καλά και βάζουμε μέσα στο άνοιγμα το κασέρι και το σαλάμι. Kλείνουμε τα ανοίγματα και καλύπτουμε τα φιλέτα με μεμβράνη. Xτυπάμε τα φιλέτα πάνω σε ξύλινη επιφάνεια με το ξύλινο σφυράκι ή με το πίσω μέρος ενός τηγανιού, δυνατά, μόνο 2-3 φορές για να τα πλατύνουμε. Aφαιρούμε τη μεμβράνη. Bάζουμε 3 πιάτα στη σειρά και ρίχνουμε στο πρώτο το αλεύρι, στο δεύτερο τα 2 αβγά χτυπημένα με λίγο αλάτι και στο τρίτο τη φρυγανιά. Bουτάμε τα σνίτσελ στο αλεύρι, τινάζουμε να φύγει το περίσσιο, στη συνέχεια τα περνάμε στο αβγό και μετά τα βάζουμε στη φρυγανιά. Aκουμπάμε τα τέσσερα σνίτσελ πάνω στον πάγκο και τα χτυπάμε δυνατά με την παλάμη μας. Bάζουμε το λάδι να ζεσταθεί καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ δύο δύο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε να σταθούν πάνω σε χαρτί κουζίνας</p>
<div> </div>
<div class="comments"> <a href="http://www.thecookbook.gr/">http://www.thecookbook.gr/</a></div>

Σχετικά άρθρα