Οι μεγάλοι και οι μικροί πρίγκιπες του Μονακό ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό

22 Νοεμβρίου 2016

Εθνική εορτή στο μικρό πριγκιπάτο (Fête Nationale Monégasque 2016) και τριιήμεροι οι εορτασμοί με τους γαλαζοίματους Μονεγάσκους να ποζάρουν περιχαρείς στο παλάτι κατά την τελετή λήξης τους, το Σάββατο 19/11/2016. Εκτός από τους πρίγκιπες Αλβέρτο και Σαρλέν, που φωτογραφήθηκαν μόνοι και με τα δίδυμά τους, στην εκδήλωση είδαμε και τα υπόλοιπα μέλη της γαλαζοαίματης οικογένειας -καθώς και αυτά που είναι στο... δρόμο!

Ακολουθούν οι λαμπερές φωτογραφίες:

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό χαιρετά τα πλήθη έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του, πρίγκιπα Ζακ και διάδοχο του θρόνου ενώ δίπλα του, η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία κρατά στη αγκαλι

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό χαιρετά τα πλήθη έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του, πρίγκιπα Ζακ και διάδοχο του θρόνου ενώ δίπλα του, η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία κρατά στη αγκαλιά της, τη δίδυμη αδελφή του νεαρού, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. 

Η νέα γενικά του πριγκιπάτου: Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της πριγκίπισσας Καρολίνα. Από αριστερά ο Αντρέα Κασιράγκι με τη σύυζυγό του, Τατιάνα και την κόρη τους Ίντια. Στο  κέντρο, ντυμένη

Η νέα γενικά του πριγκιπάτου: Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της πριγκίπισσας Καρολίνα. Από αριστερά ο Αντρέα Κασιράγκι με τη σύζυγό του Τατιάνα και την κόρη τους Ίντια. Στο  κέντρο, ντυμένη στα κόκκινα η Σαρλότ Κασιράγκι και δίπλα της, ο μικρός τους αδελφός, Πιερ με τη σύζυγό του, Μπεατρίς Κασιράγκι η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία.

 Η πριγκίπισσα Καρολίνα περπατά ενώ ακολουθεί ο εγγονός της, Σάσα και οι γονείς του, Αντρέα και Τατιάνα Κασιράγκι οι οποίοι κρατούν από το χέρι την αδελφή του, Ίντια.

Η πριγκίπισσα Καρολίνα περπατά ενώ ακολουθεί ο εγγονός της, Σάσα και οι γονείς του, Αντρέα και Τατιάνα Κασιράγκι οι οποίοι κρατούν από το χέρι την αδελφή του, Ίντια.

Τρισχαριτωμένη φωτογραφία με τη γιαγιά Καρολίνα και τον εγγονό, Σάσα Κασιράγκι.

Η γιαγιά Καρολίνα ποζάρει τρισευτυχισμένη με τον εγγονό της, Σάσα Κασιράγκι

Πιέρ και Μπεατρίς Κασιράγκι. Αναμένοντας τον πελαργό με... στυλ!

Πιέρ και Μπεατρίς Κασιράγκι. Αναμένοντας τον πελαργό με... στυλ! 

Η επιτομή της κομψότητας. Στα 59 της χρόνια, η Καρολίνα αποτελεί style icon

Αν και 59 ετών, η Καρολίνα παραμένει απίστρυτα κομψή και λαμπερή

 
Πηγή:ethnos.gr
 
 
 
 
 

 ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ