Σεξ: Πώς κουνάει η γυναίκα τη λεκάνη της όταν είναι από πάνω (Εικόνες)

23 Νοεμβρίου 2016
 

H στάση γυναίκα από πάνω: Πώς να το κάνετε σωστά

Αποτέλεσμα εικόνας για γυναίκα από πάνω

Η γυναίκα πρέπει να ανέβει απαλά πάνω στο μόριο του άνδρα. Προσοχή! Η στάση γυναίκα από πάνω είναι μια από τις πιο επικίνδυνες στάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και τραυματισμό του άνδρα στο πέος. Ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε στον άνδρα την πρωτοβουλία, όσον αφορά τη διείσδυση. 

Οι κινήσεις της γυναίκας. Για να είναι ακόμα πιο ερεθιστική η επαφή σας κινήστε το κορμί σας μπρος πίσω. Ένα μυστικό που πολλές γυναίκες εφαρμόζουν στο σεξ είναι η περιστροφική κίνηση της λεκάνης.

Αποτέλεσμα εικόνας για woman on top sex

Καταφέρνουν με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να πετύχουν την καλύτερη γωνία διείσδυσης για εκείνες αλλά και να ερεθίσουν στο μέγιστο το πέος του άνδρα. Οι κινήσεις αυτές έχουν και ψυχολογικά σημασία. Δείχνουν ότι η γυναίκα παθιάζεται με το συγκεκριμένο αρσενικό στο κρεβάτι τόσο πολύ, ώστε δε διστάζει να απελευθερωθεί για χάρη του και να παραδοθεί στη δύνη του έρωτα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για woman on top sex

Ένα ακόμα πολύ καυτό μυστικό είναι να γέρνετε προς το μέρος του το κορμί σας ώστε τα στήθη σας να ακουμπούν στο κορμί του. Μπορείτε επίσης να αφήνετε τα μαλλιά σας να χαιδεύουν το δικό του στήθος. Θα παρατηρήσετε ότι θα διεγερθεί πολύ. Στις στιγμές που νιώθετε ότι το πάθος φτάνει στο αποκορύφωμα φιλήστε τον. Το ερωτικό πάθος σε συνδυασμό με την τρυφερότητά σας θα τον ανάψουν για τα καλά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για woman on top sex

Έξτρα μυστικό: Δοκιμάστε τη στάση η γυναίκα από πάνω χωρίς να έχετε βγάλει όλα σας τα ρούχα ή βγάζοντάς τα σταδιακά σαν να κάνετε ένα ερωτικό στριπτίζ πάνω στο διεγερμένο κορμί του άνδρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για woman on top sex

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ