"Ο Τραμπ ίσως πεθάνει από έμφραγμα στη διάρκεια της θητείας του"

26 Νοεμβρίου 2016

Αυτό ισχυρίζεται κορυφαίος καρδιολόγος από τη Βρετανία

Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει πως είναι γερός και υγιής, ωστόσο κορυφαίος καρδιολόγος των ΗΠΑ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας μάλιστα πως υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο να πεθάνει από καρδιά κατά τη διάρεκια της θητείας του!

«Οι ατέλειωτες νύχτες χωρίς ύπνο και το εξαντλητικό πρόγραμμα της προεκλογικής του εκστρατείας  θα μπορούσαν να αποδειχθούν θανάσιμος συνδυασμός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 70χρονος κορυφαίος γιατρός  Πάτρικ Χεκ μιλώντας σε ιατρικό συνέδριο. 

Ενώ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, το ιατρικό του επιτελείο επιβεβαίωνε για την άριστη κατάσταση της υγείας του κ. Τραμπ, ο Βρετανός γιατρός Πάτρικ Χέκ διατύπωσε δημόσια την ανησυχία του ότι ο Ντόναλντ Ντράμπ λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας κινδυνεύει να πάθει καρδιακή προσβολή ακόμα και μέσα στο Λευκό Οίκο.

Από την πλευρά του ο γιατρός που τον παρακολουθεί, Χάρολντ Μπορνστέιν, επιμένει στην άριστη κατάσταση της υγείας του και αναφέρει πως ο Αμερικάνος πρόεδρος είναι φανατικός αντικαπνιστής και απεχθάνεται το αλκοόλ. Ο ίδιος αναφέρει επίσης ότι το μοναδικό μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος αφορά τη χοληστερίνη του, για τη οποία του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή και συμπληρώνει: «Τα καρδιογραφήματα του έχουν βελτιωθεί πολύ και δείχνουν ένα υγιή άνθρωπο».

Ο γιατρός Χέκ όμως αμφισβητεί τη γνωμάτευση αυτή καθώς πιστεύει ότι ο Χάρολντ Μπορνστέιν την έβγαλε λίγα λεπτά πριν «έρθει να τον πάρει η λιμουζίνα του προέδρου» υπονοώντας ότι πληρώνεται για να κοινοποιήσει πράγματα τα οποία θέλει να ακούσει ο κόσμος. 
 
Ο Βρετανός γιατρός, τέλος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάζει και τις ανησυχίες του για τις φυσιολογικές συζυγικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει μια νέα γυναίκα, όπως είναι η γυναίκα του Προέδρου, Μελάνια Τραμπ, τονίζοντας ότι «μπορούν να αποβούν μοιραίες για την υγεία του».

protothema.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ