Πώς θα στολίσεις το δωμάτιό σου με φωτογραφίες

25 Νοεμβρίου 2016

Συλλέγεις φωτογραφίες από αγαπημένες στιγμές που έχεις ζήσει ή από μέρη που έχεις επισκεφθεί αλλά δε σου αρέσουν οι κορνίζες; Υπάρχει εύκολος και έξυπνος τρόπος να βλέπεις συνεχώς τις φωτογραφίες σου και ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και ένα ξεχωριστό στιλ στο δωμάτιό σου. Μπορείς να "κολλήσεις" τις φωτογραφίες σου φτιάχνοντας διάφορα σχήματα στον τοίχο. Σου προτείνουμε κάποια παραδείγματα, τα οποία θα μπορούσαν να σε εμπνεύσουν: ένα απλό τετράγωνο ή ορθογώνιο (βάζοντας τις τη μια δίπλα στην άλλη, καλύπτωντας όλον τον τοίχο), μια καρδούλα ή ένα γράμμα της Αλφαβήτα (το δικό σου ή του αγαπημένου σου).

DIY Wall Art Ideas -Heart Shaped Memory Corner is Perfect for Teen Girl Room Decor

 

Αποτέλεσμα εικόνας για photos wall bedroom diy

 Αποτέλεσμα εικόνας για photos wall bedroom diy

Αποτέλεσμα εικόνας για photos wall bedroom diy

Αν έχεις τη δυνατότητα να κρεμάσεις κάπου σκοινί ή σύρμα, θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα τοποθετώντας τις φωτογραφίες πάνω με μανταλάκια. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις και φωτάκια πάνω στο σκοινί και το θέαμα είναι πολύ ατμοσφαιρικό. 

Σχετική εικόνα

 

Αποτέλεσμα εικόνας για photos wall bedroom diy

Θα μπορούσες ακόμα να κρεμάσεις στον τοίχο κρεμάστρες, σε ό,τι χρώμα θες, και να κρεμάσεις ή να κολλήσεις εκεί τις φωτογραφίες, φτιάχνοντας το δικό σου έργο τέχνης

 Αποτέλεσμα εικόνας για photos hang wall


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...