Καπνιστή Μπριζόλα Χοιρινή σε Σάντουιτς

<p><strong><span style="text-decoration: underline;">Υλικά Συνταγής</span></strong><br /><br /><span>2 καπνιστές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο (περίπου 250 γρ)</span><br /><span>3 κουταλιές μαγιονέζα</span></p>
<div>3 κουταλιές τριμμένη Παρμεζάνα </div>
<div>Φρέσκια άγρια ρόκα </div>
<div>2 μεγάλες φέτες μαύρο ψωμί<br /><span style="text-decoration: underline;"><strong><br /></strong></span><br />
<div class="separator"> </div>
<span style="text-decoration: underline;"><strong><br /></strong></span><span style="text-decoration: underline;"><strong>Εκτέλεση Συνταγής</strong></span><br /><br />Η καπνιστή μπριζόλα δεν θέλει πολύ ψήσιμο, αλλά ίσα ίσα μόνο να πάρει χρώμα.<br /><br />Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι γκριλ σε δυνατή θερμοκρασία και μετά τοποθετούμε τις καπνιστές χοιρινές μπριζόλες. </div>
<div> </div>
<div>Ψήνουμε για λίγα λεπτά την κάθε πλευρά. </div>
<div> </div>
<div>Παράλληλα φρυγανίζουμε το ψωμί για να γίνει πιο τραγανό και απολαυστικό! </div>
<div>
<div class="separator"> </div>
</div>
<div>Σε ένα μπολάκι προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τη παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. </div>
<div> </div>
<div>Μόλις η μπριζόλα είναι έτοιμη, αλείφουμε το μείγμα της σος που ετοιμάσαμε στη μια φέτα του ψωμιού και από πάνω τοποθετούμε την ψημένη καπνιστή χοιρινή μπριζόλα. </div>
<div>
<div class="separator"> </div>
</div>
<div>Από πάνω προσθέτουμε αρκετή ρόκα και κλείνουμε το σάντουιτς με την άλλη φέτα του ψωμιού. <br /><br /><strong>Tip:</strong> αν δεν θέλετε πολύ ψωμί μπορείτε να μην βάλετε τη 2η φέτα από πάνω και να απολαύσετε ένα ανοιχτό σάντουιτς!  </div>
<div>
<div class="separator"> </div>
</div>
<div>Απολαμβάνουμε το σάντουιτς με καπνιστή μπριζόλα ζεστό και το συνοδεύουμε με επιπλέον ρόκα ή πατάτες τηγανητές.<br /><br /></div>
<div> </div>
<div><a href="http://www.alwayshungry.gr">http://www.alwayshungry.gr</a></div>

Σχετικά άρθρα