Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

26 Νοεμβρίου 2016
Κριός
Το ευαίσθητο σημείο του είναι το κεφάλι, χάιδεψέ του τα μαλλιά και κάνε ένα τρυφερό μασάζ στο πρόσωπο. Αυτό θα κάνει τον Κριό να λιώσει σα βούτυρο. Όποιο σημείο του κεφαλιού κι αν επιλέξεις, θα μετατρέψεις τον Κριό σε ενεργό ηφαίστειο!
 
Ταύρος
Τα καυτά φιλιά στο λαιμό ενός Ταύρου, θα ανάψουν μεγάλες φωτιές. Εκεί βρίσκεται η “αχίλλειος φτέρνα” του και, αν συμπληρώσεις τα φιλιά με ένα αισθησιακό μασάζ στον αυχένα του, θα τον κάνεις να μην μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα!
 
Δίδυμοι
Το ευαίσθητο σημείο του είναι τα χέρια, μπλέξε τα δάχτυλά σου με τα δικά του και συνέχισε με τρυφερά χάδια στα μπράτσα. Μπορεί να είναι εγκεφαλικός ο Δίδυμος, αλλά με τα χάδια στα δάχτυλά του, θα τον κάνεις να αφήσει στην άκρη την “πνευματική” επαφή!
 
Καρκίνος
Βάλε τον Καρκίνο να ξαπλώσει και χάιδεψε το στέρνο και το στήθος του με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Θα τον φέρεις σε σημείο να σου ζητήσει μέχρι και γάμο, εκείνη την στιγμή!
 
Λέων
Η ράχη είναι η πιο ευαίσθητη ζώνη του! Αν πιέσεις με απαλές κινήσεις το σβέρκο του και επεκταθείς σε ολόκληρη την πλάτη του θα έχεις καταφέρει να δαμάσεις ένα άγριο λιοντάρι, που θα σου παραδοθεί χωρίς καμία αντίσταση!
 
Παρθένος
Το ευαίσθητο σημείο του Παρθένου είναι η κοιλίτσα του. Με τρυφερά φιλιά και χάδια σε αυτή την περιοχή, θα κάνεις τον, ψυχρό κατά τα άλλα, Παρθένο να πάρει φωτιά.
 
Ζυγός
Θα γίνει ηφαίστειο, αν τον χαϊδέψεις χαμηλά στην μέση και στα οπίσθια! Μην φοβηθείς να δώσεις ελαφρά τσιμπήματα η χτυπηματάκια στην περιοχή. Αν μάλιστα όλα αυτά τα συνδυάσεις με μασάζ στα πλευρά του και στην περιοχή του αφαλού, το ηφαίστειο θα είναι έτοιμο να εκραγεί! 

Σκορπιός
Εδώ δεν θα δυσκολευτείς καθόλου, το ευαίσθητο σημείο του Σκορπιού είναι το προφανές, δηλαδή τα γεννητικά του όργανα. Για να ανάψεις λοιπόν τη φλόγα του πάθους, ασχολήσου με αυτή την περιοχή με κάθε τρόπο, αρκεί να το κάνεις τρυφερά και χωρίς άγαρμπες κινήσεις. 
 
Τοξότης
Οι μηροί είναι η περιοχή που θα ξεκλειδώσει το ερωτικό πάθος στον Τοξότη. Με απαλό μασάζ και χάδια, θα σου παραδοθεί αμαχητί. Και φυσικά, μην περιοριστείς μόνο στους μηρούς, μπορείς να επεκτείνεις τα χάδια σου σε όλο το πόδι, για πιο σίγουρα αποτελέσματα!
 
Αιγόκερως
Το τρωτό σημείο του είναι τα γόνατα. Μπορείς με χάδια ή απαλές δαγκωματιές, να κάνεις έναν Αιγόκερω να πάρει κυριολεκτικά φωτιά κι όταν το καταφέρεις σε περιμένει μια ολόκληρη νύχτα ερωτικού πάθους!
 
Υδροχόος
Η καυτή ζώνη του παράξενου Υδροχόου είναι όλη η περιοχή του ποδιού, από τα γόνατα και κάτω. Ειδικά οι γάμπες, είναι το σημείο που θα τον κάνει να υποκύψει και να μην προβάλει καμία αντίσταση στις ερωτικές σου διαθέσεις.
 
Ιχθείς
Κάνε ένα μασάζ με αρωματικό λάδι στους αστράγαλους, τις πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών του Ιχθύ και θα τον κάνεις να παραλύσει από έρωτα. Αν μετά από αυτό παίξεις με τη γλώσσα σου σε όλη την περιοχή των κάτω άκρων, δε χρειάζεται τίποτα άλλο! Τη συνέχεια άφησέ την πάνω του!
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....