Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 26 ως 27 Δεκεμβρίου

26 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Τα δύσκολα είναι για εσένα! Επηρεάζεσαι, από αυτό το σαββατοκύριακο και έπειτα, από ένα περίεργο τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα, που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας για σένα σε κάθε τομέα. Είναι ένα προσωπικό τεστ που σου βάζει το σύμπαν και για να πάρεις καλό βαθμό χρειάζεται κόπος, ιδρώτας και επιμονή. Η ερωτική σου ζωή φυσικά, μπαίνει στο στόχαστρο αυτό το διήμερο, είναι σαν να δοκιμάζει τα όριά σου, αυτό που επιθυμείς δε θα σου χαριστεί εύκολα. Θα έρχονται εμπόδια να σε δοκιμάσουν, όμως όλα αυτά σε οδηγούν στην αλήθεια και μόνο. Θα τα καταφέρεις; Η απάντηση βρίσκεται στην αρχή της πρόβλεψης…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σίγουρα μιλάμε για ένα όμορφο και σπάνιο διήμερο από άποψη συναισθημάτων. Έχει πολλές εναλλαγές και ποικιλία στιγμών και γεγονότων. Όσα θα συμβούν μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό, συντελούν στο να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Επίσης, έχεις δυο λόγους να χαίρεσαι ακόμη πιο πολύ το σαββατοκύριακο αυτό: Πρώτον γιατί θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να κάνεις μια μεγάλη και ισχυρή σχέση ζωής και δεύτερον γιατί διακρίνεις μέσα στο διήμερο αυτό ποιο άτομο αληθινά και με ανιδιοτελή τρόπο σε αγαπά. Θα λάβεις όχι λόγια, αλλά έμπρακτες αποδείξεις αγάπης από ένα πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό να προκαλεί μια μεγάλη ανατροπή και να σου δημιουργεί την αίσθηση ότι κάτι καλό θα συμβεί. Είναι ένα σαββατοκύριακο που σαφέστατα έχει έντονη κοινωνικότητα και δράση, έχει μια εξωστρέφεια και μια ιδιαίτερη κινητικότητα. Αν είσαι μόνος-η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την αφορμή να ερωτευθείς δυνατά και να αποκτήσεις ουσιαστικό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο. Αν διαθέτεις μια σχέση, θα την δεις να μεταμορφώνεται σε δυνατό έρωτα. Σίγουρα είναι ένα ευνοϊκό διήμερο για εσένα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα εύκολο διήμερο αυτό που έρχεται, με τον Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια πίεση στην προσωπική σου ζωή. Για να σε προλάβω, ευαίσθητε Καρκίνε μου, δε θα συμβεί κάτι αρνητικό στην ερωτική σου ζωή, όμως θα νιώσεις πως για ό,τι καλό κερδίζεις ή βιώνεις, χρειάστηκε να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Ίσως να είναι και μια όμορφη διαδικασία αυτή, διότι αν κατακτήσεις κάτι με κόπο, έχει μεγαλύτερη αξία για εσένα. Είναι ένα τεστ που σου θέτει αυτό το τετράγωνο, γιατί αν παλέψεις για κάτι, σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

 

ΛΕΩΝ

Δημιουργείται ένα πολύ όμορφο τρίγωνο αυτό το σαββατοκύριακο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που σου φέρνει νέες εμπειρίες, καθώς αποζητάς τη διαφορετικότητα στο δεσμό ή γενικότερα στις σχέσεις σου. Το ότι θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα σε κάνει να εκπλήσσεις γλυκά το ταίρι σου. Αν είσαι ένα μοναχικό και προς αναζήτηση συντρόφου Λιονταράκι, αυτό το διήμερο δε θα πλήξεις σε καμία περίπτωση, είναι μια καλή ευκαιρία να μπει στην αισθηματική σου ζωή ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον πρόσωπο, που μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα. Να σε συγκινήσει και, γιατί όχι, να σε βάλει σε σκέψεις για κοινή ερωτική πορεία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου βγάζω το καπέλο αυτό το διήμερο! Βάζεις τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες και τα θέλω σου πάνω από όλα. Σαφέστατα και είναι ένα πανέμορφο διήμερο, γιατί δεν εξυπηρετείς τις ανάγκες των άλλων αλλά κοιτάζεις επιτέλους τον παραμελημένο και γεμάτες ανάγκες Παρθένο. Όποιος θέλει ακολουθεί, αυτό είναι το μότο σου για αυτό το σαββατοκύριακο και δε σκοπεύεις να κάνεις εκπτώσεις, ούτε να κάνεις πιο ελαστικά τα όριά σου. Θα βγεις, θα χαρείς και θα διασκεδάσεις, θα πας τις βόλτες σου, η ερωτική συντροφιά που θα σε ακολουθήσει στο πρόγραμμα αυτό θα είναι μια έκπληξη σίγουρα, αλλά θα αξίζει να γνωρίζεις ότι αυτό το άτομο που σεβάστηκε τις ανάγκες σου, σε αγαπά και σε νοιάζεται αληθινά.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας που είναι στο ζώδιό σου, δημιουργεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα και προσθέτει ένα βαθμό δυσκολίας στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα αισθανθείς ότι δε σε κατανοούν, ενώ κι εσύ άλλα θες να πεις και άλλα λες. Ειδικά στην περίπτωση που είσαι μόνος-η, θα βιώσεις αυτό το διήμερο πιο έντονα τη μοναξιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είσαι σε θέση να αντιδράσεις. Φυσικά, αν επιθυμείς να βγεις και να φλερτάρεις, αν δεν το βάλεις κάτω, αν διεκδικήσεις με πείσμα μια θέση στον έρωτα, μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω κόπος από τη μεριά σου, αλλά θα έχεις αποτελέσματα, και μάλιστα θεαματικά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται αυτό το διήμερο στο ζώδιό σου και σίγουρα μιλάμε για ένα καυτό και ερωτικό σαββατοκύριακο. Υπάρχει έντονη και διάχυτη σεξουαλικότητα από τη μεριά σου, δημιουργείς πάθη και αποζητάς την ένταση στη σχέση σου. Υπάρχει αυτό το μυστήριο στην ατμόσφαιρα, που σε κάνει να θες να κατακτήσεις ένα άτομο, να το ανακαλύψεις και να δημιουργήσεις μια σχέση εξάρτησης. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνεις μόνος-η αυτό το διήμερο, θα διεκδικήσεις με κάθε τρόπο τη συντροφιά που σου αξίζει, θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να συναντήσεις το σωστό για εσένα άτομο, που θα σε συνεπάρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλο ένα ευχάριστο και πολύ ιδιαίτερο διήμερο καταφτάνει, με τον Ερμή να δημιουργεί τρίγωνο με τον Ουρανό. Σαφέστατα μιλάμε για ένα ιδιαίτερο και μοναδικό επικοινωνιακά σαββατοκύριακο! Αυτό που ξεχωρίζει, είναι ότι διαισθάνεσαι ποιο ή τι είναι σωστό για εσένα. Κάνεις σωστές επιλογές, γνωρίζοντας από πριν ποια πόρτα να χτυπήσεις, ποιο άτομο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και την πιο βαθιά σου επιθυμία. Μιλάς, ανοίγεσαι, αλλά και εξωτερικεύεις τις επιθυμίες σου, θέτεις τις ανάγκες σου και πίστεψέ με, θα εισακουστούν όλες και θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες. Είναι ένα καλό τρίγωνο αυτό του Ερμή με τον Ουρανό, για να κάνεις μια πολύ καλή νέα γνωριμία, με άκρως ενδιαφέρον άτομο και πολύ διαφορετικό από εσένα, τόσο σε φιλοσοφία όσο και σε απόψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά να σε πιέζει από αυτό το διήμερο. Ενώ θες να αλλάξεις πολλά πράγματα στην ερωτική σου ζωή, βρίσκεις εμπόδια σε αυτή την προσπάθειά σου. Στα θέλω σου υψώνονται τείχη και καλείσαι να επιδείξεις επιμονή και υπομονή για να τα προσπεράσεις. Θα είναι ένα διήμερο που θα δώσεις μια προσωπική μάχη, αλλά εγώ προσωπικά σου εγγυώμαι ότι θα φτάσεις στην επιτυχία και στην επίτευξη των στόχων σου. Σου αρέσουν οι δύσκολες υποθέσεις και δεν έμαθες να το βάζεις κάτω, έτσι και αυτό το σαββατοκύριακο κατακτάς την ερωτική ευτυχία, με δυσκολία μεν, αλλά και στην πηγή θα φτάσεις και θα πιείς νερό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής δημιουργεί ένα τυχερό τρίγωνο με τον Ουρανό αυτό το διήμερο, που σε κάνει να επιζητάς την παρέα και την κοινωνικότητα, θέλεις να βγεις, να χαρείς, να γνωρίσεις νέα άτομα και θα συμβεί το εξής περίεργο (για τα δεδομένα σου): Μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, αλλά δε θα προσπαθήσεις να μάθεις αυτό το άτομο, δε σε ενδιαφέρει να το περάσεις από το στάδιο της φιλίας, αλλά εξ’ αρχής δημιουργούνται πολύ ερωτικές συνθήκες και δε θα θελήσεις να χάσεις την ευκαιρία αυτή που θα σου παρουσιαστεί. Ο ερωτισμός σου είναι διάχυτος, έχεις μια παθιασμένη διάθεση και δε θα υπολογίσεις καθόλου ότι για χρειάζεται χρόνος για να κάνεις μια νέα σχέση.

 

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη κάνει τη βόλτα της στον Σκορπιό, έχεις λοιπόν δυο μέρες για να ζήσεις ερωτικές στιγμές και να έρθεις κοντά με το άτομο που ποθείς και αγαπάς, τόσο κοντά, που μπορεί να δημιουργηθεί… πυρκαγιά. Είναι ένα εκρηκτικό ερωτικά σαββατοκύριακο, αν είσαι μόνος-η επιβάλλεται να βγεις γιατί μια παθιασμένη γνωριμία θα προκύψει, ένα άτομο θα σε φλερτάρει με τα μάτια ή και με τα λόγια του. Έχει μυστήριο κι ένταση, και μπορείς να παρασυρθείς σε μια σχέση που υπό άλλες συνθήκες δε θα επέτρεπες να δημιουργηθεί… Ένας μυστικός ή απαγορευμένος δεσμός είναι πιθανό να προκύψει αυτό το σαββατοκύριακο, παρασύρεσαι από τα πάθη σου και πολύ καλά κάνεις.

 

 

http://www.e-zwdia.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ