Zεστή σαλάτα χειμωνιάτικων λαχανικών- Πολύ νόστιμη!

<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>200 γρ. κατίκι</span></li>
<li><span>3 κ.σ ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>3 κ.σ λευκή κρέμα βαλσαμικό</span></li>
<li><span>1 σκ. σκόρδο σπασμένη</span></li>
<li><span>1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (προαιρετικά)</span></li>
<li><span>1 τρυφερό κεφάλι μπρόκολο</span></li>
<li><span>1 τρυφερό κεφάλι κουνουπίδι</span></li>
<li><span>300 γρ. ασπρομανίταρα</span></li>
<li><span>1 καρότο κομμένο σε λεπτές φλούδες</span></li>
<li><span>1 ώριμο αβοκάντο</span></li>
</ul>
<div>
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Καθαρίζουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι από τις ίνες. Τα βάζουμε σε ένα  μπολ με νερό και λίγο ξύδι από κρασί και τα αφήνουμε για 5 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρές φούντες. Ζεσταίνουμε τηγάνι αντικολλητικό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο για ένα λεπτό και έπειτα το αφαιρούμε.</p>
<p>Προσθέτουμε στο τηγάνι τα λαχανικά και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Περιχύνουμε με τη λευκή κρέμα βαλσαμικό και καραμελώνουμε για ένα λεπτό. Αλατοπιπερώνουμε. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα. Βάζουμε κουταλιές από κατίκι πάνω στα ζεστά λαχανικά.</p>
<p>Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες ή καρέ και γαρνίρουμε τη σαλάτα.</p>
<p>argiro.gr</p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα