Οι νικήτριες του Διαγωνισμού "Κάποτε στη Θεσσαλονίκη"

2 Δεκεμβρίου 2016

 

 Το Βιβλίο της Μεταξίας Κράλλη "Κάποτε στη Θεσσαλονίκη" κέρδισαν 4 νικήτριες: η Θωμαΐς Βλάμη, η Ράνια Ζέρβα, η Ιωάννα Τσουχλάκη και η Αναστασία Μαχίκα.

 

Η Θωμαΐς Βλάμη γεννήθηκε στην Αρκαδία και τα τελευταία χρόνια σπουδάζει και διαμένει στην Αθήνα. 

Ανακάλυψε την ιστοσελίδα μέσω του google, καθώς έψαχνε για γυναικεία θέματα και tips στυλ και ομορφιάς.

Της αρέσει να επισκέπτεται της Στήλες της Μόδας και της Ομορφιάς.

Η Ράνια Ζέρβα είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 21 έτους. Κατοικεί στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Εύβοια. Επισκέπτεται χρόνια το site boro.gr, καθώς είναι φαν της Άννας Δρούζα. Δε θυμάται πώς πληροφορήθηκε για το site. Πιθανώς από κάποια συνέντευξη της Άννας Δρούζα. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε θεματολογία.Όπως μας είπε, "το ξεψαχνίζει από την αρχή μέχρι το τέλος".  Ίσως περισσότερο την απασχολούν τα θέματα της Υγείας, της Πολιτικής και το "Anna' s Notes". 

Η Ιωάννα Τσουχλάκη είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί 9,5 έτους. Είναι δημόσιος υπάλληλος και επισκέπτεται τη σελίδα boro.gr αρκετά συχνά. Της αρέσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και ομορφιά.


Η Αναστασία Μαχίκα έχει καταγωγή από το Μέτσοβο. Είναι παντρεμένη και έχει δυο αγόρια 6 και 14 ετών. Δε θυμάται πώς ανακάλυψε το boro.gr καθώς το επισκέπτεται εδώ και κάποια χρόνια. Της αρέσει να διαβάζει τις ειδήσεις, τις προτάσεις για μόδα και ομορφιά καθώς και τη Μαγειρική


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ