Λαχανόσουπα με ψωμί

<table class="synt" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td>
<div class="photo"><br />
<div class="promophoto"> </div>
</div>
</td>
<td>
<h3> </h3>
<strong></strong>
<div id="adman-UID0"> </div>
<p><strong>Υλικά για</strong> 8 άτομα<br /><strong>Προετοιμασία </strong>15 λεπτά<br /><strong>Μαγείρεμα </strong>2 ώρες<br /><strong>Αναμονή </strong>8 ώρες</p>
<div class="ylika"><strong>Υλικά</strong>
<p>-1 φλιτζάνι φασόλια λευκά βρασμένα<br />-1 κρεμμύδι μέτριο σε λεπτές φέτες<br />-2 καρότα μέτρια σε λεπτες ροδέλες<br />-1 κλαράκι σέλερι χοντροκομμένο<br />-4 πατάτες σε κύβους<br />-10 κολοκυθάκια σε χοντρές ροδέλες<br />-1/2 λάχανο ψιλοκομμένο<br />-1 φλιτζάνι σπανάκι χοντροκομμένο<br />-1 φλιτζάνι ραδίκια χοντροκομμένα<br />-2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας<br />-4 φέτες ψωμί ξερό μουσκεμένο σε 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό<br />-αλάτι, πιπέρι<br />-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</p>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<div class="clear"> </div>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Σοτάρουμε ελαφρά στο μισό ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, τα καρότα και το σέλερι για 5 λεπτά περίπου. Μεταφέρουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε 2 λίτρα ζεστό νερό, το σπανάκι, το λάχανο και τα ραδίκια και βράζουμε για 1 ώρα περίπου σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μισό φλιτζάνι από τα βρασμένα φασόλια στην κατσαρόλα και αλατοπιπερώνουμε καλά. Βράζουμε για 20 λεπτά. Λιώνουμε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα φασόλια και τα ρίχνουμε στη σούπα μαζί με τον πελτέ ντομάτας ανακατεύουμε  και αποσύρουμε από τη φωτιά. Απλώνουμε το ψωμί σε άλλη κατσαρόλα και το περιχύνουμε με τη σούπα. Βάζουμε την κατσαρόλα στο ψυγείο για μία νύχτα. Πριν το σερβίρισμα, ξαναζεσταίνουμε καλά.</p>
<p>ΠΗΓΗ: www.thecookbook.gr</p>

Σχετικά άρθρα