Διπλό ραντεβού για Pippa και James Μiddleton

Βραδινή έξοδο για την Pippa που εμφανίστηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Nico Jackson, με τον οποίο κυκλοφορεί επίσημα τους τελευταίους μήνες. Μετά τον χωρισμό από τον Alex Ludon η μικρότερη αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ φαινόταν να απολαμβάνει την εργένικη ζωή και παράλληλα τη συντροφιά καλών και πλούσιων εργένηδων φίλων της. Ωστόσο, μάλλον ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και η Pippa φαίνεται πιο λαμπερή και ήρεμη από ποτέ. Άλλωστε, μετά την αποτυχία του βιβλίου της, έγινε αρθρογράφος του περιοδικού μαγειρικής Waitrose και βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν. Αυτό βέβαια που μετράει για εκείνη είναι ότι το θερμόμετρο του έρωτα χτυπάει κόκκινο!

Ο έρωτας, όμως, φαίνεται να χτύπησε και την πόρτα του αδερφού της, James Middleton. Μετά τις φήμες που οργίασαν για τη σεξουαλικότητά του, μετά τις δεκάδες συντρόφους που του απέδωσαν, ο Βενιαμίν της οικογένειας Middleton φαίνεται πως ερωτεύτηκε. Επίσημα εθεάθη στο πλευρό της Donna Air, παρουσιάστριας, ηθοποιού και πολυεκατομμυριούχου μοντέλου, που αν και 33 χρονών δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας.

Τα δύ αδέρφια με τους συντρόφους του εθεάθησαν σε διπλό ραντεβού στα εγκαίνια μπαρ στο Μέιφερ, όπου καλεσμένοι ήταν αρκετοί και διάσημοι, όπως η πριγκίπισσα Eugenie με τον σύντροφό της.

Η σχέση της Donna με τον James έγινε γνωστή τέλος Απριλίου και οι γονείς του αδερφού της Δούκισσας γνώρισαν την κοπέλα του πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, ούτε η όμορφη παρουσιάστρια, ούτε ο χρηματιστής συνόδευσαν τα αδέρφια Middleton σε κυριακάτικο γάμο, ίσως γιατί θεώρησαν ότι είναι πολύ νωρίς για μία τέτοια… κοινωνική δήλωση!

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, ΦΩΤΟ: splashnews/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα