Προβάδισμα τίτλου για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον τρίτο τελικό της Βουλιαγμένης με 10-7 και έκανε το 2-1 στη σειρά που θα αναδείξει τον πρωταθλητής Ελλάδας στην Α1 ανδρών. Το Σάββατο στις επτά το απόγευμα θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού ο τέταρτος τελικός εκεί όπου η ομάδα του Βλάχου θα προσπαθήσει να επιστρέψει το στέμμα στον Πειραιά.

Το ματς ήταν ποιοτικά ανώτερο από εκείνο του τελικού του Κυπέλλου, με πολλά περιφερειακά σουτ αφού η μπάλα έφτανε πολύ δύσκολα στους φουνταριστούς. Δυνατές άμυνες και από τους δύο, τουλάχιστον μέχρι τη δεύτερη περίοδο, αφού απο εκεί και έπειτα οι ερυθρόλευκοι βρήκαν λύσεις. Σχεδόν ισοδύναμες οι δύο ομάδες στον παίκτη παραπάνω με τον Ολυμπιακό να έχει 5/8 και την ομάδα του Τεό Λοράντου 4/8.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησεις οι Δεληγιάννης και Μάλιαρακ που ήταν ουσιαστικά η πρωτεργάτες της νίκης των ερυθρόλευκων.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 3-2, 2-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 4, Σχίζας 1, Φλώρος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Δήμου): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης, Καρούντζος 1, Βλαχόπουλος 3, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Μαυρωτάς, Μασμανίδης.

 

πηγή: pamesports.gr

Σχετικά άρθρα