Tι πρέπει να ξέρεις πριν από το πρώτο σου φιλί

Το πρώτο φιλί είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου και είναι κάτι που θα θυμάσαι για πάντα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να είσαι προετοιμασμένη και ούτε να απογοητευτείς ούτε όμως και να υπερ-ενθουσιαστείς.

1. Θα είναι λίγο άβολο

Είναι λογικό να υπάρχει αμηχανία την πρώτη φορά, ειδικά αν το αγόρι σου είναι κι εκείνο άπειρο στα φιλιά. Ακόμα κι α είναι έμπειρος, θα έχει το άγχος αν θα σου αρέσει… Μην ανησυχείς αν δε σε ενθουσιάσει… Θα ακολουθήσουν άλλα, πολύ καλύτερα… Βέβαια αν είσαι τρελά ερωτευμένη, μάλλον θα σε ενθουσιάσει.

2. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα απ’ ό,τι φαντάζεσαι

<Αν όλη η εμπειρία σου στα φιλιά προέρχεται από αυτά που έχεις δει στις ρομαντικές ταινίες, τότε να ξέρεις ότι η πραγματικότητα θα σε ξαφνιάσει θετικά.

3. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις πολύ τη γλώσσα σου

Μη νομίζεις ότι τα καλύτερα φιλιά είναι αυτά στα οποία συμμετέχει πολύ η γλώσσα. Τα χείλη παίζουν πολύ μεγαλύτερο και καθοριστικό ρόλο. Υπάρχει περίπτωση να μη χρησιμοποιήσεις και καθόλου γλώσσα.

4. Δεν θα διαρκέσει όσο φαντάζεσαι

Ένα φιλί δεν μπορεί να διαρκέσει πάρα πολύ και σίγουρα δε διαρκεί όσο βλέπεις στις ταινίες! Θα χρειαστεί να πάρετε αναπνοή κάποια στιγμή. Μην ανησυχείς αν το φιλί σου είναι μικρό σε διάρκεια. Θα ακολουθήσουν άλλα, μικρότερα ή μεγαλύτερα.

5. Μην πανικοβληθείς για το αν θα αρέσει στο φίλο σου

Είναι λογικό να θες να αρέσει στο φίλο σου το πρώτο σας φιλί. Ωστόσο μην το σκέφτεσαι πολύ και ζαλίζεις το μυαλό σου με αρνητικά συναισθήματα και άγχη! Απλά καν’ το και απόλαυσέ το!

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι να περιμένεις στο πρώτο φιλί

6 λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο σου φιλί

 

Σχετικά άρθρα