Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να τον κατακτήσεις!

Σου αρέσει ένα αγόρι και θέλεις να του το δείξεις; Θέλεις να τον κατακτήσεις; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβει το μήνυμα. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις γιατί μπορεί να έχεις και το αντίθετο αποτέλεσμα.

1. Μην προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει

Δεν είναι πολύ καλό να τραβάς αρνητική προσοχή επάνω σου. Εσύ θέλεις να δείξεις σε κάποιον ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνον και όχι για κάποιον άλλον. Οπότε κινδυνεύεις να λάβει λάθος μηνύματα και να απογοητευτεί. Και πάλι αν στο τέλος αποδειχθεί ότι το έκανες για να ζηλέψει, μπορεί να έχει ήδη ξενερώσει..

2. Μην μπλέκεις τους φίλους σου

<p>Στους δυο οι τρίτοι, τέταρτοι κλπ δεν χωρούν! Ό,τι είναι να κάνεις, κάντο μόνη σου και μη ζητάς από τους φίλους σου να ανακατευτούν; Τι είμαστε; Στο δημοτικό;

3. Μην προσποιείσαι πως είσαι κάποια άλλη

<p>Θέλεις να του αρέσεις εσύ γι’ αυτό που είσαι. Οπότε μην προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη για να του αρέσεις! Αν δε σε θέλει όπως είσαι δεν αξίζει! Κι αν πάλι σε θέλει όπως προσποιείσαι ότι είσαι, τότε θα συνεχίσεις την ηθοποιία και όταν τα φτιάξετε; Για πόσο; Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και σ’ όποιον αρέσεις!

4. Μην του λες και την παραμικρή λεπτομέρεια για όσα προσέχεις για εκείνον

<p>Αν ήσασταν φίλοι και γίνατε ζευγάρι, μπορεί και να του αρέσει να του λες πόσο πολύ σου αρέσουν όλα τα αρνητικά του, όπως πχ ότι φοράει συνέχεια την ίδια μπλούζα, ότι ξύνει τόσο γλυκά τη μύτη του και άλλα τέτοια παρόμοια. Αν όμως τώρα σε γνωρίζει, είναι λίγο κάπως να αρχίσει να ακούει τέτοια από το στόμα σου… Αυτά δεν τα λέμε καν. Κι αν τα λέμε, τα λέμε έπειτα από χρόνια σχέσης…</p>

5. Μην το παίζεις drama-queen!

<p>Νομίζεις ότι αν το παίζεις αδύναμη και απροστάτευτη θα έρθει ο… Πρίγκιπας να σε προστατεύσει; Η ζωή δεν είναι ταινία ούτε παραμύθι… Μην προσπαθήσεις να του τραβήξεις την προσοχή με λάθος τρόπους! Ακόμα κι αν περνάς κάποια φάση και είσαι όντως αδύναμη και ευάλλωτη, μην το προβάλεις πάνω του. Μη νομίσει ότι θα κουβαλάει το βάρος αυτής της σχέσης!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από gurl.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3 συμβουλές για να τον κατακτήσεις

Πόσες κατακτήσεις θα έχεις μέχρι να βρεις το… ταίρι σου;

7 tips για να κατακτήσεις το αγόρι των ονείρων σου

Αληθινή αγάπη: Τα 5 αλάνθαστα σημάδια ότι τον αγαπάς!

 

Σχετικά άρθρα