Το "χρυσό" δισκογραφικό συμβόλαιο της Paris

Ένα δισκογραφικό άλμπουμ έχει στο ενεργητικό της η Paris Hilton. Αυτήν τη φορά όμως σοβαρεύεται και υπογράφει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του ράπερ Lil Wayne για να δημιουργήσει ένα άλμπουμ… house μουσικής! Η συνεργασία τους ξεκίνησε με το σινγκλ του ράπερ Last Night και πλέον επισφραγίζεται με το προσωπικό της άλμπουμ.

Την παραγωγή αναλαμβάνει ο Afrojack, κάτι που προκαλεί έκπληξη καθώς όταν η χρυσή κληρονόμος έκανε το ντεμπούτο της ως DJ πέρυσι τον Αύγουστο, ο ίδιος είχε τονίσει καυστικά: Την είδα και είπα μπιαχ! Πιστεύω ότι είναι σημαντικό όταν βγαίνεις μπροστά σε κοινό να κάνεις τον DJ πρέπει να έχεις κάνει κάποιου είδους εξάσκηση. Επίσης ήταν προμαγνητοφωνημένο!

Ωστόσο, η συμφωνάι είναι ήδη υπογεγραμμένη και στα σκαριά. Η Paris δήλωσε στο Showbiz411 ότι “το νέο άλμπουμ είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο μου. Βασικά θα είναι house μουσική”.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ της, αλλά η δισκογραφική εταιρεία στην οποία πλέον ανήκει κι επίσημα έχει υπό τη… στέγη της μεγάλα ονόματα της ραπ, όπως οι Drake, Nicki Minaj και Soulja Boy.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα