«Πήγα να χτενιστώ και μου έπεσε η πρώτη τούφα»

«Πήγα να χτενιστώ για να βγω στην εκπομπή και μου έπεσε -λόγω χημειοθεραπείας- η πρώτη τούφα μαλλιά», δηλώνει η Λένα Μαντά

Για τις χημειοθεραπείες που αναγκάστηκε να κάνει μίλησε η Λένα Μαντά σε  εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεκαπέντε μέρες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία ετοιμαζόμουν να πάω σε μια  τηλεοπτική εκπομπή. Πάω να χτενιστώ και εκεί πέφτει η πρώτη τούφα. Από εκεί και  πέρα άρχισε ένας Γολγοθάς. Επί τέσσερις μήνες, αποφάσισα να τα αφαιρέσω μόνη μου  και τα υπόλοιπα. Και από εκείνη την στιγμή άλλαξε όλο το σύμπαν μέσα στο σπίτι».  Αυτό δήλωσε η best seller συγγραφέας στο Εγώ Weekly. Εκεί όπου μίλησε  εντελώς ανοιχτά για το λέμφωμα που της διέγνωσαν οι γιατροί (σ.σ. ένα στάδιο  πριν το καρκίνο) και τις χημειοθεραπείες που έπρεπε να κάνει.

Προσθέτοντας πως στάθηκε πολύ τυχερή ( «Στάθηκα πάρα πολύ τυχερή. Οι  περισσότεροι δεν έχουν τη δική μου τύχη. Είναι περίεργο το συναίσθημα. Μαζεύεις  τα χειμωνιάτικα ρούχα και αναρωτιέσαι: ”θα τα ξαναβγάλω”; Ξαφνικά αισθάνεσαι  ευάλωτη») και συμβουλεύοντας τις γυναίκες να ακούν τα σημάδια που τους  στέλνει το σώμα τους «Δεν υπήρχε έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Είναι όμως  και η διαδικασία μέχρι να πάρεις τη διάγνωση. Να γίνει η βιοψία. Πέρασα μια  σειρά επώδυνων εξετάσεων. Μέχρι να βγουν οι απαντήσεις δεν είχα ανάσα».

 

Σχετικά άρθρα