Οι νικητές του διαγωνισμού για δυο διπλές προσκλήσεις στο Christmas Factory

5 Ιανουαρίου 2017

To boro.gr σε συνεργασία με το Christmas Factory προσέφεραν σε τρεις τυχερούς αναγνώστες διπλές προσκλήσεις για το Christmas Factory. 

H Aμαλία Καμβύση είναι 37 ετών και έχει δυο παιδιά. Είναι τραπεζική υπάλληλος και επισκέπτεται συχνά το site. Ενδιαφέρεται κυρίως για τις θεματικές που αφορούν σε σχέσεις, ψυχολογία, παιδί και υγεία ενώ ενίοτε διαβάζει και άλλα ερωτήματα αναγνωστών. Θεωρεί ότι η ιστοσελίδα είναι πλήρης και ενημερωμένη ενώ παρακολουθεί την Άννα Δρούζα από τότε που είχε την εκπομπή στην τηλεόραση. Της προκύπτουν συχνά απορίες σχετικά με τις σχέσεις ανάμεσα στα αδέρφια αλλά θεωρεί ότι το site  την καλύπτει απολύτως στο συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε δεν έχει χρειαστεί να θέσει εκείνη το δικό της ερώτημα.

 

Ο Παναγιώτης Λιοσάτος είναι 40 ετών, παντρεμένος. Είναι μηχανικός. Έμαθε για το διαγωνισμό τυχαίως ψάχνοντας στο Ίντερνετ για διαγωνισμούς. 

Ο Διονύσης Παναγιωτόπουλος είναι 41 ετών, άνεργος και επισκέπτεται το site μας πολύ συχνά. Δεν έχει ωστόσο κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σε θεματική. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ