Η Μπόνι κι ο Κλάιντ ξαναζωντανεύουν στην τηλεόραση

Στις 23 Μαΐου 1934, το θρυλικό ζευγάρι των Μπόνι και Κλάιντ γαζώθηκε από βροχή αστυνομικών σφαιρών. Οι διάσημοι παράνομοι που μετά την επίσης θρυλική ταινία του Άρθουρ Πεν το 1967 έχουν ταυτιστεί με την εικόνα της Φέι Ντάναγουεϊ και του Γουόρεν Μπίτι θα ξαναζωντανέψουν αυτήν τη φορά για τη μικρή οθόνη.

Χόλιντεϊ Γκρέιτζερ και Έμιλ Χιρς αναλαμβάνουν το βάρος των ρόλων και φωτογραφίζονται όπως και οι πραγματικοί ήρωες με τα όπλα τους – ήταν ένα από τα παιχνίδια στα οποία η Μπόνι Πάρκερ κι ο Κλάιντ Μπάροου αρέσκονταν να παίζουν με την αστυνομία και τον Τύπο.

Αν και από καιρό κυκλοφορούσαν φήμες για ένα ριμέικ στο σινεμά, τελικά το κυρίαρχο ρεύμα που θέλει τη μικρή οθόνη να διεκδικεί επί ίσοις όροις τα καλύτερα και τους καλύτερους επικράτησε, καθώς οι 22χρονοι εραστές του περιθωρίου, λαϊκοί ήρωες, προστάτες των φτωχών και βασιλιάδες των κινηματογραφικών καταδιώξεων, εξακολουθούν να γοητεύουν.

History Channel, A&E και Lifetime θα μοιραστούν αυτήν τη μίνι σειρά δύο επεισοδίων, όπου εκτός από το δίδυμο, μεταμορφωμένο από τα βίντατζ κοστούμια στις πρώτες φωτογραφίες του Τζόζεφ Βάιλς, θα εμφανίζονται και οι Χόλι Χάντερ, Ουίλιαμ Χερτ, Σάρα Χάιλαντ, Ελίζαμπεθ Ρίζερ, Λέιν Γκάρισον, Όστιν Χέμπερτ και Ντέιλ Ντίκι, υπό την καθοδήγηση του Μπρους Μπέρεσον στη σκηνοθεσία.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε καποιους να ξεπερνούν σε δύναμη, ερωτισμό και γοητεία το ζευγάρι Ντάναγουεϊ – Μπίτι, αλλά η σειρά έχει σίγουρα τις προϋποθέσεις να γίνει επιτυχία.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Σχετικά άρθρα