Μπαγκέτα με Γαλοπούλα Ψητή

<p><span style="font-size: small;"><strong><strong>Υλικά Συνταγής</strong><br /><br /></strong>2 μικρές ατομικές μπαγκέτες</span><br /><span style="font-size: small;">100 γρ μοτσαρέλα τριμμένη</span><br /><span style="font-size: small;">4-6 κουταλάκια μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: small;">150-200 γρ στήθος ψητής γαλοπούλας</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Χρόνος προετοιμασίας:</strong> 25 λεπτά</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Μερίδες:</strong> 2</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Εκτέλεση Συνταγής</strong><br /><br />Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τις μπαγκέτες κατά μήκος. Κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη ψητή γαλοπούλα που περίσσεψε από τα Χριστούγεννα για να γεμίσουμε τις μπαγκέτες. Απλώνουμε λίγη μουστάρδα σε κάθε μπαγκέτα και από πάνω βάζουμε λίγο τυρί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας, λίγη επιπλέον μουστάρδα και τελειώνουμε με αρκετή μοτσαρέλα από πάνω. Τοποθετούμε τις μπαγκέτες με την ψητή γαλοπούλα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C στον αέρα για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανή η μπαγκέτα. Το ζεστό σάντουιτς με γαλοπούλα είναι έτοιμο και το σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><a href="http://www.alwayshungry.gr">http://www.alwayshungry.gr</a></span></p>

Σχετικά άρθρα