Κερδίστε μια μάσκα περιποίησης προσώπου Moisture Bomb Tissue Mask από τη Garnier

10 Ιανουαρίου 2017

Tο  boro.gr σε συνεργασία με τη Garnier δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από 1 υφασμάτινη μάσκα προσώπου (Moisture Bomb Tissue Mask).

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε ένα e-mail στο info@boro.gr στο οποίο να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ενώ στο θέμα του e-mail γράψτε: “Moisture Bomb”. 

 

 Tο νέο skincare trend για το 2017 είναι οι μάσκες περιποίησης και ενυδάτωσης του προσώπου!

Η τάση της υφασμάτινης μάσκας ξεκίνησε χρόνια πριν από αρκετά χρόνια στην Ιαπωνία, σε ένα spa της Κορέας, ενώ πλέον έχει γίνει μέρος της ρουτίνας της καθημερινής περιποίησης και ομορφιάς κάθε Κορεάτισσας. Η Garnier εμπνεύστηκε από την τελετουργία της υφασμάτινης μάσκας και δημιούργησε ένα απλό, εύχρηστο και προσιτό προϊόν που μέχρι πρόσφατα δεν ήταν προσβάσιμο στο Ευρωπαϊκό καταναλωτικό κοινό.

Η Moisture Bomb Tissue Mask απευθύνεται σε όλες εσάς που έχετε αφυδατωμένες επιδερμίδες. Με εκχύλισμα ροδιού, υαλουρονικό οξύ και ενυδατικό serum, προσφέρει άμεση ενυδάτωση ενώ παράλληλα συντελεί στην αισθητή μείωση των ρυτίδων.

Είναι εύκολη στη χρήση και βελτιώνει ορατά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Η μάσκα αυτή φέρνει στα σπίτια σας μια τεχνική που περιοριζόταν μέχρι τώρα στα Ινστιτούτα ομορφιάς: την επαγγελματική μάσκα περιποίησης. Χάρη στην ευκολία στην εφαρμογή της και στο γεγονός ότι δε χρειάζεται ξέβγαλμα, τα αποτελέσματα είναι ορατά και άμεσα.  Βελτιώνει την όψη του δέρματος και κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή και όμορφη.

Πρόκειται για μια μάσκα νέας γενιάς, εύκολη στη χρήση, που αποτελείται από 32 γραμμάρια φόρμουλας και ύφασμα από 100% φυσική κυτταρίνη, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να απελευθερώνει σταδιακά και διαρκώς τη φόρμουλα. Παράλληλα, το –μεγάλου πάχους- ύφασμα ξεδιπλώνεται και εφαρμόζεται χωρίς δυσκολία ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και να διασφαλίζει τη μέγιστη κάλυψη της επιδερμίδας ολόκληρου του προσώπου.

Η συσκευασία της είναι απίστευτα εύχρηστη καθώς αποτελείται από μικρά και πολύ ελαφριά ατομικά πακέτα μιας χρήσεως. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπου κι αν βρίσκεστε: στο σπίτι, στη δουλειά, σε ένα ταξίδι. Η μοναδική της σύνθεση σας επιτρέπει να κινείστε ελεύθερα ενώ την έχετε εφαρμόσει στο πρόσωπό σας! Άλλωστε το χαρακτηριστικό μιας υφασμάτινης μάσκας είναι ότι προσκολλάται στο δέρμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αισθανόμαστε άνετα και χαλαρά, όπως όταν φοράμε τις πυτζάμες μας.

Παράλληλα, η μάσκα είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να μη χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό! Μπορείτε να καθαρίσετε τυχόν υπολείμματα κάνοντας απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλά σας στο πρόσωπό σας ή με λίγο βαμβάκι. 

Αφιερώστε χρόνο στην επιδερμίδα σας! Χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για να δράσει.

Ακούστε λίγη μουσικούλα, διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο, χαλαρώστε. Και τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά…

 

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ boro.gr

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας

2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.

3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.

4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:

4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.

4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.

4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.

5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.

6. Όροι συμμετοχής:

6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.

6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας των Διαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.

 


 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ