Σούπα τραχανά

14 Ιανουαρίου 2017

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 φλυτζανι τραχανα
  • 4 φλυτζανια νερο
  • αλατι
  • πιπερι
  • βουτυρο ή λαδι
  • τυρι (αναλογα με τις προτιμισεις μας, ταιριαζουν ολα τα τυρια)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ριχνουμε το νερο στην κατσαρολα και αμεσως, ενω το νερο ειναι κρυο, ριχνουμε και τον τραχανα!
  2. Ανακατευουμε καλα σε μετρια σκαλα προσθετουμε το αλατι, το πιπερι και το βουτυρο και βραζουμε για 10 με 15 λεπτα ανακατευοντας συνεχως!
  3. Τελος μολις ειναι ετοιμο ριχνουμε και το τυρακι μας και ειναι ετοιμο να καταναλωθει!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε ακομη κατα την βραση να ριξουμε και γαλα ή και γιαουρτι! Το τυρι που θα διαλεξουμε ειναι οση ποσοτητα θελουμε και οτι τυρι θελουμε! καλη σας ορεξη!

http://www.sintagespareas.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ