Corn Dogs

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<p><span style="font-size: small;"><br /></span></p>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">12 λουκάνικα (ή αλλιώς ''σουτζουκάκια") κομμένα στη μέση</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">220 γραμμάρια αλεύρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">210 γραμμάρια καλαμποκάλευρο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">35 γρ. ζάχαρη</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1/4 κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρική</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λίγο πιπέρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">360 γρ. γάλα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 αυγά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">0.5 λίτρο λάδι για το τηγάνισμα</span></li>
</ul>
<div>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<div class="rr_im_step"><br />
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>1)</strong> Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γάλα με τα αυγά .</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>2)</strong> Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά.Και ενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί και από τα 2 μπολ.</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>3)</strong> Περνάμε τα λουκάνικα σε ξυλάκια από σουβλάκι και τα βουτάμε μέσα στη ζύμη ένα ένα, έτσι ώστε να καλυφθούν τα λουκάνικα. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε.Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιτό λάδι. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και στα επόμενα.</span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>4)</strong> Τα σερβίρουμε σε ένα άλλο πιάτο.</span></div>
</div>
</div>
</div>
<h3><span style="font-size: small;">Λίγα μυστικά ακόμα</span></h3>
<p><span style="font-size: small;"><br /></span></p>
<p><span style="font-size: small;">Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν τα τηγανίζουμε γιατί παίρνουν πολύ γρήγορα χρώμα.</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><br /></span></p>
<p><span style="font-size: small;"><a href="http://www.sintagespareas.gr">http://www.sintagespareas.gr</a></span></p>

Σχετικά άρθρα