Πίτσα με δύο επικαλύψεις

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span></div>
<div class="main_text">
<ul>
<li><span style="font-size: small;">2 μεγάλες αραβικές πίτες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας</span></li>
<li><span style="font-size: small;">120 γρ. τριμμένο κασέρι</span></li>
</ul>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Επικάλυψη 1</strong></span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">4 φέτες ζαμπόν, κομμένο σε μικρά κομμάτια (ή λίγο από το χθεσινό ψητό ή βραστό κοτόπουλο, σε κομματάκια)</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 – 6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση</span></li>
</ul>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Επικάλυψη 2</strong></span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">8 – 10 φιλέτα αντσούγιας, ξεπλυμένα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κουτ. σούπας κάππαρη, ξαλμυρισμένη</span></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span style="font-size: small;"><strong><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> για 2 πίτσες </strong><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 4΄</span> <strong><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Ψήσιμο</span> 6 – 8΄</span></strong></span></div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"> </div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span style="font-size: small;"><strong><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span></strong> Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε πάνω τις αραβικές πίτες, διαγωνίως για να χωρέσουν. Αλείφουμε την καθεμιά με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με 60 γρ. τριμμένο κασέρι. Στη μία βάζουμε από πάνω το ζαμπόν και τα ντοματίνια ενώ στην άλλη βάζουμε τα φιλέτα αντσούγιας και την κάππαρη. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 6 – 8 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν ελαφρώς. <span class="bittersweet"><span class="simple_rhomb">Συνοδεύουμε με</span></span> μια σαλάτα εποχής.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.gastronomos.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα