Ωρες αγωνίας για Βάσω και τον σύντροφό της

Στιγμές αγωνίας έζησαν η Βάσω Κολλιδά και ο σύντροφός της Γιάννης Εμμανουηλίδης. Οι δυο τους δεν πίστευαν στα αφτιά του όταν τους πήραν τηλέφωνο και τους ανακοίνωσαν ότι ο δίδυμος αδελφός του Γιάννη, ο Βασίλης έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ολα συνέβησαν πριν από λίγες μέρες στη Γλυφάδα.

Ο Γιάννης επέβαινε στη μηχανή του μαζί με την καλή του φίλη Νάνσυ Παραδεισάνου. Ξαφνικά μια οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω τους με δύναμη, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν ο μεν Βασίλης στο αριστερό χέρι και τη λεκάνη, ενώ η κοπέλα στο κεφάλι και ελαφρύτερα στα χέρια. Αμέσως στην περιοχή πήγε ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Aσκληπιείο Βούλας όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Για καλή τους τύχη, την ώρα του ατυχήματος ήταν μπροστά ο πολίστας Θοδωρής Χατζηθεοδώρου με τη σύζυγό του, με τους οποίους γνωρίζονται και σταμάτησαν να τους βοηθήσουν. Η Βάσω και ο Γιάννης έσπευσαν στο νοσοκομείο για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί και ευχαρίστησαν τον Θεό που η περιπέτεια του νεαρού είχε αίσιο τέλος.

ΠΗΓΗ: espresso

Σχετικά άρθρα