Κοτόπιτα αμαρτίας

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 στήθος κοτόπουλο (2πλό)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πακέτο σφολιάτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">5 φέτες γαλοπούλα βραστή</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2-3 πιπεριές (χρώματα της αρεσκείας σας)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κούπα τρίμμα φέτας</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2 κούπες κίτρινο τυρί</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">3 κ.σ. μαργαρίνη</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλάτι, πιπέρι, πάπρικα</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βράζουμε το στήθος κοτόπουλο και το "μαδάμε".</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σ'ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε ελαφρώς τις πιπεριές στη μαργαρίνη για 2' περίπου.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Στη συνέχεια προσθέτουμε την γαλοπούλα, την οποία έχουμε ψιλοκόψει, συνεχίζουμε να σωτάρουμε για άλλα 30''.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε εκτός φωτιάς.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ρίχνουμε τα τυριά και τα ομογενοποιούμε στο υπόλοιπο μείγμα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σ'ένα ταψάκι απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα του κοτόπουλου και το απλώνουμε ομοιόμορφα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Στη συνέχεια "σκεπάζουμε" με το άλλο φύλλο σφολιάτας, χαράσουμε σε κομμάτια την πίτα και προσθέτουμε ελάχιστο βιτάμ από πάνω.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις έως ότου ροδοκοκκινίσει η σφολιάτα μας. Καλή σας όρεξη!!</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Παραλλαγές:</strong> Μπορείτε να προσθέσετε μπέϊκον ή και μανιτάρια εάν είστε λάτρεις, σωτάροντάς τα όμως πρώτα από τα υπόλοιπα υλικά για να βγάλουν τα υγρά τους.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr/</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα