Σουφλέ με τυριά

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Μισό κιλό ρεγγάτο τριμμένο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">μισό κιλό κασέρι τριμμένο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">μισό κιλό γκούντα τριμμένο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">5 αυγά</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κρέμα γάλακτος</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">12 φέτες μπέϊκον</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 πακέτο ψωμί τοστ</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">βούτυρο</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Αλέιφουμε το ταψί μας με βούτυρο. Στρώνουμε τα ψωμιά του τοστ αφού έχουμε κόψει την κόρα και τα έχουμε βουτήξει σε γάλα μπρος-πίσω.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βάζουμε τα μισα τυριά, στρώνουμε το μπέϊκον και τα υπόλοιπα τυριά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε το σουφλέ.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει.</span></li>
</ol>
<p><span style="font-size: small;">Αφήστε το λίγο να κρυώσει για να μπορείται να το κόψεται σε κομμάτια.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα