Κρεμμυδοκεφτέδες με φέτα

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Αλεύρι (όσο πάρει)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">300 γρ. τυρί φέτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">3-4 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">2-4 κ.σ. άνηθο (όσο θέλει ο καθένας)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κουτάκι 330 ml σόδα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">½ κ.γ μπεικιν πάουντερ</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 αυγό</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">½ κούπα γάλα φρέσκο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">αλάτι, πιπέρι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια (εγώ χρησιμοποιώ μόνο τα πράσινα φύλλα του κρεμμυδιού) και τα ψιλοκόβουμε.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Σε ένα μπολ εν τω μεταξύ έχουμε ανακατέψει το γάλα, το αυγό, το μπεικιν, την σόδα, τον ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο και τον άνηθο.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, (το τυρί που έχουμε τρίψει πιο πριν), προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει ένας πηχτός χυλός (να στέκεται).</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο (τόσο ώστε να σκεπάζει σχεδόν τους κεφτέδες) και μ’ ένα κουτάλι βάζουμε τον χυλό στο τηγάνι.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Τα τηγανίζουμε 3-4 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να χρυσαφίσουν!</span></li>
</ol>
<div><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα