Δροσερή σαλάτα με παντζάρι και πορτοκάλι

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<p class="rr_method_list">2 πατζάρια βρασμένα</p>
<p class="rr_method_list">2 πορτοκάλια</p>
<p class="rr_method_list">Χυμό από μισό πορτοκάλι</p>
<p class="rr_method_list">μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο</p>
<p class="rr_method_list">λίγο άνηθο</p>
<p class="rr_method_list">1 κ.γ. μέλι</p>
<p class="rr_method_list">1/2 κ.γ. ξύδι</p>
<p class="rr_method_list">1 κ.σ. λάδι   </p>
<p class="rr_method_list"> </p>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Κόβουμε σε φέτες τα 2 πορτοκάλια και τα 2 πατζάρια και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.</li>
<li class="rr_method_list">Από πάνω ψιλοκόβουμε κρεμμύδι και άνηθο.</li>
<li class="rr_method_list">Σε ένα ποτηράκι βάζουμε το λάδι, το μέλι το ξύδι και το χυμό από το μισό πορτοκάλι και χτυπάμε με το μιξεράκι του καφέ, ή με το χέρι.</li>
<li class="rr_method_list">Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και απολαμβάνουμε</li>
</ol>
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p>Τη συνταγή βρήκα εδώ, αλλά αντικατέστησα τον μαϊντανό με άνηθο. Πιστεύω πως ταιριάζει καλύτερα.</p>
<p>ΠΗΓΗ: www.sintagespareas.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα