Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ

Την ικανοποίησή του για το γκολ που σημείωσε αλλά και το γεγονός ότι ξεκίνησε για ακόμη μια φορά στην αρχική ενδεκάδα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ολίσε. Τόνισε δε πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι η δεύτερη φορά που ξεκινάω στο αρχικό σχήμα με τον νέο προπονητή μετά το ματς της Τρίπολης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και για τα νίκη αλλά και για το γκολ που πέτυχα. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στο ξεκίνημα των πλέι οφ και όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος. Δεν μας πήρε όμως από κάτω παρά την απογοήτευση, αντεπιτεθήκαμε και φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προσπαθήσαμε πολύ στην προπόνηση, το θετικό αποτέλεσμα ήταν επιτακτική ανάγκη, μας το ζήταγε ο κόσμος στα αποδυτήρια. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να βάλουμε τη μπάλα κάτω και να αναπτυχθούμε από τις πτέρυγες. Το κάναμε και σε μία φάση διαρκείας ήρθε η μπάλα σε εμένα και σκόραρα. Ο στόχος είναι η πρώτη θέση και αυτό θέλει και ο κόσμος που το αξίζει ανεξαρτήτως από την απόδοσή μας.

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει μιλήσει κανένας για το μέλλον μου, θα δούμε τι θα συμβεί. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια απλή ομάδα, είναι γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο και για μένα είναι σαν οικογένεια. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να δείξω τι μπορώ να κάνω μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνω. Δεν έχω πρόβλημα να παραμείνω στην ομάδα».

 

πηγή: pamesports.gr

Σχετικά άρθρα