Καβουροσαλάτα Bloody Mary

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span></div>
<div class="main_text">
<ul>
<li><span style="font-size: small;">3 κουτ. σούπας κέτσαπ </span></li>
<li><span style="font-size: small;">1/2 κ. γλυκού Worcestershire sauce (πικάντικο άρτυμα που βρίσκουμε συσκευασμένο σε μπουκαλάκια στα σούπερ μάρκετ)</span></li>
<li><span style="font-size: small;"> 2-3 σταγόνες ταμπάσκο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">το ξύσμα από 1 λεμόνι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">το χυμό από 1 λεμόνι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 καρδιές σαλάτας, χοντροκομμένες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">140 γρ. καβουρόψιχα.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες</span></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span style="font-size: small;"><strong><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span></strong> 4 <strong><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span></strong> 10΄</span></div>
</div>
</div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span style="font-size: small;"><strong><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> </strong>Ανακατεύουμε την κέτσαπ, τη Worcestershire sauce, το ταμπάσκο και το ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια το κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού. Από πάνω μοιράζουμε τις καρδιές σαλάτας και την καβουρόψιχα. Απλώνουμε τη σάλτσα που έχουμε στο ψυγείο, λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες και σερβίρουμε.</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα