Πατατοσαλάτα, η τέλεια συνοδεία για BBQ

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title"><span style="font-size: small;">Υλικά Συνταγής</span></h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span style="font-size: small;">1½ κιλό πατάτες βρασμένες με τη φλούδα τους</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 βρασμένα αυγά πολύ ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 κλωνάρια σέλερι πολύ ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">3 κ.σ. ξίδι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 φλ. τσαγιού σπιτική μαγιονέζα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Αλάτι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 πρέζα ζάχαρη</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Ξεκινάμε την πατατοσαλάτα, πλένοντας καλά τις πατάτες (με τη φλούδα) και βάζοντάς τες σε κατσαρόλα με νερό να τις καλύπτει. Τις αφήνουμε να βράσουν για 25-30 λεπτά, μέχρι να τρυπιούνται με τη λάμα του μαχαιριού. </span><span style="font-size: small;">Τις στραγγίζουμε και τις ξεπλένουμε με κρύο νερό ώστε να πέσει η θερμοκρασία τους και να μπορούμε να τις πιάσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Τις βάζουμε σε μπολ.</span><span style="font-size: small;">Τις περιχύνουμε με το ξίδι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (αυγά, σέλερι, φρέσκα κρεμμυδάκια, αγγουράκι, πιπεριά, μαγιονέζα, άνηθο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. </span><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε απαλά τη φανταστική πατατοσαλάτα. </span><span style="font-size: small;">Την αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.argiro.gr</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα