Έτσι γίνεται το ρομαντικό σεξ: Οι 2 τρόποι

17 Φεβρουαρίου 2017

Το πάθος δε χρειάζεται αναγκαστικά να έχει ένταση. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που προτιμούν το αργό, αισθησιακό και απολαυστικό σεξ παρά το άγριο και πιο γρήγορο. Είναι τα ζευγάρια εκείνα που δίνουν περισσότερη σημασία στην αίσθηση της αφής και ξέρουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τις ερωτικές στιγμές. Σας παρουσιάζουμε δυο στάσεις που υπόσχονται να σας φέρουν πιο κοντά και να απολαύσετε τον έρωτα έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. 

Η πρώτη στάση είναι το σταυρωτό σεξ: Το ζευγάρι γίνεται σώμα ένα. Άνδρας και γυναίκα κάθονται αντικρυστά και μπλέκουν τα πόδια τους πριν ξεκινήσει η συνουσία. Ο οπτική επαφή προσφέρεται ιδαίτερα για τη συναισθηματική σύνδεση του ζευγαριού αλλά και βοηθά στο να κατανοεί ο ένας πότε ικανοποιεί τον άλλο και πότε όχι. Πολλά ζευγάρια κρατούν τα χέρια τους πίσω όχι μόνο για να βαστάζουν καλύτερα το σώμα τους αλλά και για να εστιάσουν καλύτερα στην επαφή των σωμάτων χωρίς να χρησιμοποιούν καθόλου τα χέρια τους. Είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό κόλπο που κάνει την επιθυμία του αγγίγματος να φουντώνει πιο πολύ. Και όταν τα χέρια απελευθερώνονται η απόλαυση φτάνει στο ζενίθ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sex positions

 

Ένα ακόμα μυστικό είναι να βρεθεί η γυναίκα πάνω από τον άνδρα. Και αυτό γιατί η γυναίκα είναι εκείνη που μπορεί να μειώσει την ένταση των ορμών στο σεξ. Αν θέλετε να αυξήσετε την αισθαντικότητα της ερωτικής επαφής δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να κινείτε ολόκληρο το σώμα σας, μπλέκοντας χέρια και πόδια και χαιδεύοντας τον παρτενέρ σας και με τα δυο. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ