Τάρτα full σοκολάτας νηστίσιμη, χωρίς ζάχαρη και αυγά

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title"><span style="font-size: small;">Υλικά Συνταγής</span></h3>
<h5 class="recipe-ingredients-subtitle"><span style="font-size: small;">Για τη βάση της τάρτας</span></h5>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span style="font-size: small;">220 γρ. φουντούκια</span></li>
<li><span style="font-size: small;">50 γρ. φρυγανιά χωρίς γλουτένη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">100 γρ. μαργαρίνη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κ.σ. μέλι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 κ.γ. κακάο</span></li>
</ul>
<h5 class="recipe-ingredients-subtitle"><span style="font-size: small;">Για τη γέμιση της τάρτας</span></h5>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span style="font-size: small;">100 γρ. μαργαρίνη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">100 γρ. γάλα καρύδας</span></li>
<li><span style="font-size: small;">150 γρ. μέλι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">120 γρ. κακάο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κ.γ. υγρή βανίλια</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να φτιάξετε αυτή την υπέροχη, νηστίσιμη τάρτα full σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη και αυγά και χωρίς ψήσιμο. Ψήνουμετα φουντούκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 10′. Αφού κρυώσουν καλά τα αλέθουμε να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε τα αλεσμένα φουντούκια σε μπολ, πασπαλίζουμε με το κακάο, προσθέτουμε τη φρυγανιά, περιχύνουμε με το μέλι και τη λιωμένη κρύα μαργαρίνη. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά να γίνουν πάστα. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψάκι για τάρτα. Στρώνουμε τη βάση με το μείγμα φροντίζοντας να δημιουργήσουμε πλαϊνά τοιχώματα. Παγώνουμε στην κατάψυξη για 10′ ή στο ψυγείο να σφίξει.</span></p>
<span style="font-size: small;"><strong>Ετοιμάζουμε την νηστίσιμη κρέμα σοκολάτας</strong></span>
<p><span style="font-size: small;">Βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα τη μαργαρίνη, το γάλα καρύδας και το μέλι. Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν τα υλικά. Αποσύρουμε. Ρίχνουμε το κακάο και την υγρή βανίλια. Με σύρμα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν μια πυκνή γυαλιστερή παχιά κρέμα. Ρίχνουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση Ισιώνουμε την επιφάνεια με την ανάποδη του κουταλιού. Παγώνουμε την τάρτα να σφίξει ώστε να μπορούμε να κόψουμε κομμάτια.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.argiro.gr/</span></p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα