Κερδίστε 2 κρέμες αντιρυτιδικής προστασίας της σειράς Panthenol Extra της Medisei

24 Φεβρουαρίου 2017

Τo boro.gr σε συνεργασία με την Εταιρεία Medisei δίνουν τη δυνατότητα σε 2 αναγνώστες να κερδίσουν ένα σετ αντιρυτιδικής προστασίας που αποτελείται από δυο προϊόντα της σειράς Panthenol Extra: την Panthenol Extra Face and Eye Cream και την Panthenol Extra Triple Defense.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε στο ακόλουθο link τη φόρμα δώρων (κάτω κάτω). Στο μήνυμά σας να αναγράψετε τα εξής: "Panthenol Extra", κινητό τηλέφωνο, e-mail και διεύθυνση.

 

Η σειρά Panthenol Extra της ελληνικής εταιρείας Medisei, που έχει ως βασικό συστατικό την πανθενόλη, μας προτείνει μια έγκυρη και αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της αντιγήρανσης. H Μedisei είναι μια ελληνική εταιρεία, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Η Panthenol Extra Face and Eye Cream είναι αντιρυτιδική κρέμα 24ώρου με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη. Προσφέρει ολική ανάπλαση και αναδόμηση, καθώς εξασφαλίζει την απαραίτητη υγρασία που χάνει το δέρμα μας μεγαλώνοντας. 
Βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας,  την πρόληψη των ρυτίδων, και τη σύνθεση  κολλαγόνου.  Οι λεπτές γραμμές μειώνονται και επιβραδύνεται η εμφάνιση νέων ρυτίδων.

Η Panthenol Extra Triple Defense είναι μια ξεχωριστή κρέμα ματιών με καινοτόμο σύνθεση, που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης γύρω από τα μάτια. Έχει τριπλή δράση καθώς αντιμετωπίζει ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους. Ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται το δέρμα για βλέμμα λαμπερό και ξεκούραστο, ενώ περιέχει συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει όψη πιο νεανική και ανανεωμένη. Πρόκειται για μια κρέμα πλούσια σε δραστικούς παράγοντες με ισχυρή αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση - όπως έλαιο άργκαν, τετραπεπτίδιο, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα από λευκό τσάι και κουκούτσι σταφυλιού. Τα συστατικά αυτά  συμβάλλουν ενεργά τόσο στη μείωση των ρυτίδων, όσο και στην άμεση βελτίωση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος κάτω από τα μάτια.
Παράλληλα είναι ενισχυμένη με ενεργό σάκχαρο, φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ, αλόη και αλλαντοΐνη, που διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενισχύουν τη σφριγηλότητα και χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση σε βάθος, ακριβώς, όπως ο φυσικός μηχανισμός της επιδερμίδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της σειράς Parthenol Extra στο Facebook

 

Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr

1.  Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό:  έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι  της διοργανώτριας ιστοσελίδας  www.boro.gr,  καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας
2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών:  Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.
3. Δώρα – Έπαθλα:  Το έπαθλο  κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου  είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.
4. Στοιχεία συμμετεχόντων –  Προσωπικά δεδομένα:
4.1  Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους  στην ιστοσελίδα της.  Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο  boro.gr.
4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.
4.3.  Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.
5. Παραλαβή δώρων – επάθλων:  Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με  courier  ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.
Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.
6. Όροι συμμετοχής:
6.1  Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.
6.2  Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας  τωνΔιαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του  εκάστοτε διαγωνισμού  ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.

 

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΔΗΜΗ***** ****
18:47 Τρίτη 28/02/2017
Panthenol Extra ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΒ 6973038974
Πανα***** ****
10:32 Τρίτη 28/02/2017
Panthenol Extra Yπέροχο δώρο Ευχαριστούμε πάρα πολύ Εύχομαι να σταθώ τυχερή 6982764681 Σέρρες Βιρχανλή 30 τκ 62125
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...