Γεμιστά μανιτάρια

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">30 μέτρια άσπρα μανιτάρια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">200 γρ. τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά (π.χ. 4% λιπαρά)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">100 γρ. φέτα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κ.γ πάπρικα σε σκόνη (μπορείτε και καπνιστή πάπρικα)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 γεμάτη κ.γ ψιλοκομμένο άνηθο</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 γεμάτη κ.γ ρίγανη</span></li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>1)</strong> Καθαρίζετε τα μανιτάρια με τον ενδεδειγμένο τρόπο (δηλ. χωρίς να τα μουλιάζουμε στο νερό, απλά τα σκουπίζουμε με ένα σφουγγαράκι ή μία μικρή βρεγμένη πετσέτα). Αφαιρούμε με ένα μαχαιράκι το κοτσανάκι από το μανιτάρι και δημιουργούμε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο «κενό» για να γεμίσουμε το μανιτάρι. Παίρνουμε μία λαδόκολλα και την απλώνουμε σε ένα ταψί που να χωράει όλα τα μανιτάρια. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.</span></div>
<div class="clr"> </div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>2)</strong> Παίρνω 3 μικρά μπολάκια και τοποθετώ στα δύο μπολάκια από 100 γρ. τυρί κρέμα και στο τρίτο μπολάκι τη φέτα πολύ καλά λιωμένη με ένα πιρούνι. Μέσα στο μπολάκι με τη φέτα προσθέτω τη ρίγανη και τα αναμειγνύω πολύ καλά. Βάζω στο ένα μπολάκι με το τυρί κρέμα την πάπρικά και στο άλλο μπολάκι τον άνηθο. Ετοιμάζω δηλαδή 3 διαφορετικά μπολάκια με γέμιση για τα μανιτάρια μου!</span></div>
<div class="clr"><span style="font-size: small;"> </span></div>
</div>
<div class="rr_im_step">
<div class="rr_im_steptext"><span style="font-size: small;"><strong>3)</strong> Αρχίζω να γεμίζω το κάθε μανιτάρι με ένα είδος γέμισης. Βάζω περίπου 1 κοφτό κ.γ. γέμιση στο κάθε μανιτάρι. Ψήνω τα μανιτάρια στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς!</span></div>
<div><span style="font-size: small;"> </span></div>
<div><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></div>
<div class="clr"><span style="font-size: small;"> </span></div>
</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα