Καβουροσαλάτα

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 μαρούλι (μεγάλο)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 δέσμη φρέσκο κόλιανδρο (όχι πολύ μεγάλη)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">4 φρέσκα κρεμμυδάκια</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 κονσέρβα καλαμπόκι</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">καβουροποδαρα</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">1 γεμάτη κ.σ. μαγιονέζα (ή και περισσότερη)</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">λιγο αλάτι</span></li>
</ul>
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας (μαρούλι-κόλιανδρο-κρεμμυδάκια)και τα τοποθετούμε στο βαθύ δοχείο της σαλάτας μας. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια τα καβουροπόδαρά μας και τα προσθέτουμε κι αυτά.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε τα υλικά μας προσθέτοντας και μια γεμάτη κουταλιά μαγιονέζα.</span></li>
<li class="rr_method_list"><span style="font-size: small;">Τελος, διορθώνουμε τη γεύση με λιγο αλάτι αν χρειάζεται.</span></li>
</ol>
<h3><span style="font-size: small;">Λίγα μυστικά ακόμα</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Το μυστικό της συνταγής είναι να ψιλοκόψουμε και το μαρούλι. Επίσης, ομολογώ πως όσο κι αν μου αρέσει το αλάτι, σ' αυτη τη συνταγή το αλάτι μπορεί να χαλάσει τη γεύση της σαλάτας.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα