Light Μανιτάρια αλα κρέμ

<h3><span style="font-size: small;">Τι χρειαζόμαστε:</span></h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul>
<li><span style="font-size: small;">1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια (όλα τα είδη κάνουν)</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κουτί γάλα Νουνού light</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 σκελίδες σκόρδο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">μοσχοκάρυδο(προαιρετικό)</span></li>
</ul>
<div class="recipe">
<div class="rr_steps">
<h3><span style="font-size: small;">Πώς το κάνουμε:</span></h3>
<ol>
<li><span style="font-size: small;">Τσιγαρίζουμε σε ελάχιστο λάδι τα μανιτάρια και το σκόρδο μέχρι να κοκκινήσουν και μετά τα σβήνουμε με το γάλα..</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Κρατάμε λίγο γάλα κρύο για να λιώσουμε το κόρν φλάουρ και μετά τα ανακατέυουμε συνέχεια για να μην σβολιάσει μέχρι να γίνει όσο θέλουμε εμείς κρεμώδες..πάντα σε χαμηλή φωτιά.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Τέλος προσθέτουμε το τριμένο μοσχοκάρυδο και έτοιμο!!</span></li>
</ol></div>
</div>
<div class="rr_comments">
<h3><span style="font-size: small;">Λίγα μυστικά ακόμα</span></h3>
<p><span style="font-size: small;">Μπορούμε να το σερβίρουμε σαν ορεκτικό αλλά και σαν σάλτσα σε μακαρόνια (ριγκατόνι) ή κρέας κόκκινο.</span></p>
</div>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.sintagespareas.gr</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα