Όλα στο αέρα

Σε μια κλωστή κρέμεται πλέον η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού αλλά και η παραμονή του Τριφυλλιού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Η συμφωνία της ΠΑΕ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την εκμίσθωση έως το καλοκαίρι του 2014 των εγκαταστάσεων της Παιανίας είναι στον αέρα μετά τις σημερινές εξελίξεις.

Παρότι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για ετήσιο ενοίκιο 1,2 εκατ. ευρώ με προκαταβολή 500.000 ευρώ, σήμερα ο Χρήστος Παναγόπουλος ενημέρωσε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και ειδικά στην άμεση καταβολή 500.000 ευρώ. Ζήτησε να υπάρξει αναπροσαρμογή των όρων συμφωνίας, κάτι το οποίο δεν δέχθηκε ο Βαρδινογιάννης.

Ο «Καπετάνιος» επέμεινε στα όσα είχαν συμφωνηθεί, ειδάλλως δεν πρόκειται να υπογράψει το εκμισθωτήριο. Κάτι που σημαίνει ότι θα ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός συνολικά, με βασικότερο πρόβλημα τα παιδιά της ακαδημίας που φιλοξενούνται στους ξενώνες της Παιανίας.

Παράλληλα θα υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση αφού δεν θα μπορεί να παρουσιαστεί η Παιανία ως προπονητήριο του Παναθηναϊκού. Συν τοις άλλοις τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά για να γίνουν ενέργειες προς άλλη κατεύθυνση.

Υπάρχει η προοπτική να χρησιμοποιηθεί το «Απήλιον» του Πανιωνίου αλλά όχι άμεσα. Και πάλι βέβαια δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες του Παναθηναϊκού.

Το πιθανότερο είναι να γίνει αύριο μια νέα επαφή ΠΑΕ – Βαρδινογιάννη προκειμένου να βρεθεί άμεσα μια λύση.

Σχετικά άρθρα