Πάνω από τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο

Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές ομίχλες το πρωί στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 30 στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά, και στο υπόλοιπο Αιγαίο νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά από τα δυτικά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Σχετικά άρθρα