Πικάντικο στήθος κοτόπουλου στα κάρβουνα

<p><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά για</strong> 4 άτομα</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Προετοιμασία </strong>10 λεπτά</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Μαγείρεμα </strong>15-20 λεπτά</span><br /><span style="font-size: small;"><strong>Αναμονή </strong>2 ώρες</span></p>
<div class="ylika"><span style="font-size: small;"><strong>Υλικά</strong></span>
<p><span style="font-size: small;">-4 φιλέτα κοτόπουλου (στήθος)</span><br /><span style="font-size: small;">-2 πιπερίτσες καυτερές ψιλοκομμένες</span><br /><span style="font-size: small;">-1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά</span><br /><span style="font-size: small;">-1 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon</span><br /><span style="font-size: small;">-4 κουτ. σούπας μέλι</span><br /><span style="font-size: small;">-3 κουτ. σούπας κέτσαπ</span><br /><span style="font-size: small;">-1/2 φλιτζάνι λάδι</span><br /><span style="font-size: small;">-αλάτι, πιπέρι</span></p>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Eκτέλεση</strong></span></p>
<p><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά, προσθέτοντας στο τέλος το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε στο μπολ και τα στήθη κοτόπουλου και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες. Στη συνέχεια, τα ψήνουμε στη σχάρα για 7-10 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πράσινη σαλάτα.</span></p>
<p><span style="font-size: small;">πηγή: http://www.thecookbook.gr/</span></p>
</div>

Σχετικά άρθρα